Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ινφαντίνο και Τσέφεριν

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ινφαντίνο και Τσέφεριν

Ο Πρωθυπουργός το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει συναντήσεις με τους προέδρους των FIFA και UEFA για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ομιλία του στην Βουλή για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτσάκης, έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συναντηθεί με τις FIFA και UEFA, για να συνταχθεί ένα μνημόνιο συνεργασίας για το καλό του εγχώριου ποδοσφαίρου.

«Οι προεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά να συντάξουν μαζί μας μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνή παρακολούθηση. Με διεθνή υποστήριξη και τεχνική βοήθεια ξεκινά η ανασύνταξη του αθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση του ελληνικού κλιμακίου με τις δύο ομοσπονδίες θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της UEFA, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ελλάδα. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, προκειμένου να στρώσει το έδαφος για τη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το πλάνο του σε FIFA και UEFA, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός κλιμακίου μένει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ