Οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο»

Οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο»

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός προειδοποιούσε από το βήμα της Βουλής ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί το «νοσηρό κλίμα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προανήγγειλε Μνημόνιο και διεθνή παρακολούθηση από τις FIFA και UEFA, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χώριζαν την Ελλάδα στα δύο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει… τρυπήσει πλέον τον πάτο του βαρελιού με το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης να είναι το αποκορύφωμα μιας κατάστασης που διασύρει διεθνώς τη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε τις εξελίξεις από το βήμα της Βουλής με κύριο θέμα την αλλαγή του νόμου, με τον οποίο «ξέπλυνε» τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη γλιτώνοντάς τους από τον υποβιβασμό.

Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του έκανε λόγο για ένα νοσηρό κλίμα που επικρατεί τονίζοντας πως η παρέμβασή του στην υπόθεση της πολυιδιοκτισίας είχε σκοπό να πέσουν οι τόνοι. Βέβαια μόνο αυτό δεν βλέπουμε να συμβαίνει.

Την ώρα που εκείνος μιλούσε στην Βουλή, περίπου 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποιούσαν συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης απειλώντας ουσιαστικά πως θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο επειδή πιάστηκαν να έχουν κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς με την Ξάνθη αλλά αντί για υποβιβασμό θα τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Άραγε αυτά τα βλέπει κανείς; Τις απειλές, τους «στρατούς» στους οποίους και αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός και τους τραμπουκισμούς; Θα πάρει επιτέλους μέτρα κανείς; Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης αλλά και παράγοντες του Ερασιτέχνη που φυσικά είναι υποκινητές όλης αυτής της κατάστασης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ