Μπελόκ: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Παουλίνιο»

Μπελόκ: «Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Παουλίνιο»

Ο Φράνκο Μπελόκ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Παουλίνιο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου μπακ στον αγώνα κυπέλλου, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από ένα πολύ άσχημο περιστατικό, καθώς ο Παουλίνιο τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι στο 11′ της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο μπακ να μεταφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις.

Από την πλευρά του, ο Φράνκο Μπελόκ του Αστέρα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Παουλίνιο, ενώ ανέφερε πως αρχικά δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μπελόκ:

Για τον Παουλίνιο: «Η αλήθεια είναι πως την ώρα του αγώνα δεν κατάλαβα ότι ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Τώρα το μαθαίνω αυτό. Είναι κρίμα. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα του».

Για το ματς: «Ξέραμε πού έπαιζε ο αντίπαλος μας γι’ αυτό σκοπός μας ήταν να έχουμε κοντά τις γραμμές μας και να προσπαθήσουμε σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Κάποια λάθη μας κόστισαν».

Για τον Αστέρα και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς το Κύπελλο τελείωσε για εμάς. Ήταν ένας θεσμός που θέλαμε να πάμε πιο ψηλά. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ