Φουλάρει για Εμρέ Μορ ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Εμρέ Μορ ο Ολυμπιακός

Ο Εμρέ Μορ είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Ποντένσε στα άκρα της επίθεσης, όπως αποκάλυψε to10.gr.

Ο Ολυμπιακός μετά την πώληση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς έχει βγει στην αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου εξτρεμ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μια λίστα με μερικά σπουδαία ονόματα, όμως ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του είναι ο Εμρέ Μορ.

Ο γεννημένος στη Κοπεγχάγη αλλά Τούρκος εξτρέμ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού όπως αποκάλυψε to10.gr, με τους Πειραιώτες να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Θέλτα στην οποία ανήκει.

Ο 23χρονος Τούρκος ακραίος επιθετικός τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική ομάδα στη Γαλατασαράι, όμως πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον τούρκικο σύλλογο. Στον Ολυμπιακό βλέπουν μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στο πρόσωπο του Μορ που θεωρείται (κι όχι άδικα) ένα από τα wonderkids των ευρωπαϊκών γηπέδων. Οι ερυθρόλευκοι σε πρώτη φάση φαίνεται να προσπαθούν για τον δανεισμό του νεαρού εξτρέμ, ενώ πιθανότατα να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μορ ανάγκασε την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2016 να δαπανήσει περίπου 16 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο δεν στέριωσε για πολλούς λόγους στην ομάδα της Βεστφαλίας, με τον κυριότερο να είναι ο Τόμας Τούχελ που δεν πίστεψε στις δυνατότητες του.

Έναν χρόνο μετά πωλήθηκε από τη γερμανική ομάδα στη Θέλτα για το ποσό των 13 εκατ. ευρώ, όμως ούτε στο Μπαλαϊδος έδειξε το πραγματικό του ταλέντο, με την ισπανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι.

Ο Μορ έχει παρόμοια στοιχεία και στιλ με τον Ποντένσε, είναι ταχύτατος και έχει μεγάλη ικανότητα στο ένας με έναν. Στην Τουρκία θεωρούνταν και θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της χώρας, ενώ μετράει ήδη 15 συμμετοχές κι ένα γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ