Έρχεται στην Ελλάδα ο Καφού για τον Ολυμπιακό

Έρχεται στην Ελλάδα ο Καφού για τον Ολυμπιακό

Οι πληροφορίες από την Πολωνία αναφέρουν ότι ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός χαφ Καφού είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ελλάδα έως το βράδυ. Επιλογή του Μαρτίνς, αφού δεν προχωράει του Κασάμι.

Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ολυμπιακός λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός από τον Εμρέ Μορ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντανιέλ Ποντένσε στα άκρα της επίθεσης, στο λιμάνι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ, Καφού, με τη μορφή δανεισμού.

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Κασάμι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του 26χρονου, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τα χρώματα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Μάλιστα, ο Καφού αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση του Μπενζιά, οι Πειραιώτες «σκάναραν» την αγορά για έναν παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Αλγερινός στη μεσαία γραμμή και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Λέγκια για τον δανεισμό του 26χρονου χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν και εφόσον δεν προκύψουν… απρόοπτα, ο Καφού αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα εντός της ημέρας.

Τη φετινή περίοδο, ο 26χρονος μετράει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρεις εκ των οποίων σημειώθηκαν στα προκριματικά του Europa League.

Το προφίλ του Πορτογάλου

O Καφού είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ έχει παίξει και σε πολλά παιχνίδια και ως κεντρικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπενφίκα, προτού μετακομίσει στη Βιτόρια Γκιαμαράες το καλοκαίρι του 2013.

Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 68 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 3 γκολ και 2 ασίστ. Το 2016 αποχώρησε για πρώτη φορά από την πατρίδα του για λογαριασμό της Λοριάν, η οποία τον απέκτησε για το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για μόλις ένα χρόνο, προτού πάρει μεταγραφή στη Μετς έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Καφού αποχώρησε οριστικά από τη Γαλλία και παραχωρήθηκε δανεικός στην Λέγκια για ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του στην Πολωνία ανάγκασαν το σύλλογο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ