Αποκάλυψη: Στο αεροπλάνο ο Μορ, «πετάει» για την Ελλάδα

Αποκάλυψη: Στο αεροπλάνο ο Μορ, «πετάει» για την Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε όλες τις λεπτομέρειες της απόκτησης του Εμρέ Μορ και ο 22χρονος «ζογκλέρ» φτάνει στην Ελλάδα στις 21:45.

Η τριτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τους Χασάν και Καφού, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Και αυτή δεν θα είναι άλλη από την απόκτηση του Εμρέ Μορ. Του παίκτη που επιλέχθηκε από τους Ερυθρόλεκους ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ποντένσε. Και ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Μορ μπήκε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα στις 21:45, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Ερυθρόλευκους.

Οπως είχε ενημερώσει από το μεσημέρι to10.gr, ο Ολυμπιακός φρόντισε να ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες της απόκτησης του Μορ και ο 22χρονος «ζογκλέρ» φτάνει στην Ελλάδα απόψε, για να βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Εμρέ Μορ, τόσο με τη Γαλατά, όσο και με τη Θέλτα. Με τους Πειραιώτες να αποκτούν με 6μηνο δανεισμό τον 15 φορές διεθνή Τούρκο εξτρέμ. Αλλά και με οψιόν αγοράς, που φτάνει τα 6.000.000 €.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τρέχουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, καθώς τα μεσάνυχτα ολοκληρώνονται και τυπικά οι μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ