Ολυμπιακός: Δανεικός στην ΑΕΛ ο Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Δανεικός στην ΑΕΛ ο Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται να δοθεί δανεικός στην ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό. Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την οριστικοποίηση του deal.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα αγωνίζεται έως το τέλος της τρέχουσας χρονιάς δανεικός στην ΑΕΛ, από τον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος Σέρβος αμυντικός αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2019 από την Παρτιζάν, αλλά όπως είναι φυσικό δεν έχει πάρει ακόμα πολλές συμμετοχές, λόγω του… συνωστισμού που υπάρχει στη θέση των στόπερ.

Συνολικά ο Μάρκοβιτς μετράει μόλις 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Καλαμάτα, ενώ έχει παίξει και 3 φορές με την Κ19. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, τον πιστεύει και θέλει ο Σέρβος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να επιστρέψει πιο δυνατός και κυρίως πιο έτοιμος, ούτως ώστε να διεκδικήσει σπουδαιότερο ρόλο στο λιμάνι του Πειραιά στο μέλλον.

Άλλωστε, είναι μόλις 19 χρόνων και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι προφανές πως στον Ολυμπιακό με τη μεταγραφή αυτή το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν επένδυση για το μέλλον και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μάρκοβιτς δεν αναμενόταν να πάρει αμέσως φανέλα βασικού.

Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και στον Πειραιά θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει πολλά τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ