Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ (pic)

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ (pic)

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η Θέλτα αποκάλυψε ότι ο 22χρονος αποκτήθηκε δανεικός με «υποχρεωτική οψιόν αγοράς» για το καλοκαίρι!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προχωράει σε τρεις προσθήκες. Με το… κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο, να είναι η μεταγραφή του Εμρέ Μορ. Του 22χρονου διεθνούς Τούρκου εξτρέμ της Θέλτα, το όνομα του οποίου αποκάλυψε to10.gr από το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής την απόκτηση και του Μορ, με τον 22χρονο Τούρκο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, που θα τον κρατήσει στο Λιμάνι για έξι μήνες, με τον Ολυμπιακό να έχει οψιόν αγοράς 6.000.000 για το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τη Θέλτα, μάλιστα, να αναφέρει ότι πρόκειται για «υποχρεωτική οψιόν».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μορ πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Γαλατασαράι, δεν είχε τον ρόλο που ήθελε, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Και να επωφεληθεί από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός. Με τους Ερυθρόλευκους να παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή για σχεδόν έναν χρόνο και να μη χάνουν την ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μορ. Ανακοίνωση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμρέ Μορ. Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ. Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20)».

Δείτε την ανάρτηση:

Ανακοίνωση για τον δανεισμό του Μορ στον Ολυμπιακό εξέδωσε και η Θέλτα. Η ισπανική ομάδα, μάλιστα, επιβεβαιώνει ότι συμφωνήθηκε οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, κάνει λόγο για «υποχρεωτική οψιόν», πράγμα που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός επί της ουσίας έχει συμφωνήσει (υπό όρους, όπως αναφέρεται) στην αγορά του Τούρκου διεθνούς εξτρέμ: «Ο Εμρέ Μορ θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, αφού επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Θέλτα και της ελληνικής ομάδας. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός στη Γαλατασαράι. Η ελληνική ομάδα θα έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, βάσει των στόχων, στο τέλος της χρονιάς»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ