Γκερέρο: «Εύχομαι ο Θρύλος να πάρει τον τίτλο»

Γκερέρο: «Εύχομαι ο Θρύλος να πάρει τον τίτλο»

Ο Άνχελ Γκερέρο μετακομίζει στην Ισπανία, αλλά δεν παρέλειψε να στείλει ένα θερμό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Ήταν σαφές μετά την έλευση του Αχμέντ Χασάν ότι ο Άνχελ Γκερέρο δεν θα έμενε στον Πειραιά. Ο Ισπανός επιθετικός θα συνεχίσει δανεικός στη Λεγανιές για το επόμενο εξάμηνο, όμως δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όσους συνεργάστηκε στην ομάδα.

Στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram, ο Γκερέρο ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να στεφθεί πρωταθλητής επειδή το αξίζει και ανανέωσε το ραντεβού του για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά το μήνυμα του Άνχελ Γκερέρο:

«Οι δρόμοι μας χωρίζουν για ένα διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και σε όλους τους ανθρώπους που την κάνουν οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και που μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω σε ένα αυτό το τρομερό club.
Ήταν μία μεγάλη περηφάνεια και τιμή για μένα που έδωσα μάχη και πάλεψα για την φανέλα του Ολυμπιακού. Νιώθω τυχερός που έζησα μαγικές βραδιές στο γήπεδο στο πλευρό σας, στο πλευρό του κόσμου.
Αφήνοντας το ποδοσφαιρικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους σε αυτήν την υπέροχη χώρα για την αγάπη τους και τον σεβασμό, που έδειξαν σε μένα και την οικογένειά μου σε αυτό το διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Εύχομαι να πάρει και να γιορτάσει τον τίτλο η ομάδα. Τον τίτλο που αξίζει ο Θρύλος. Από εδώ και πέρα θα συνεχίσω να είμαι ένας από εσάς έστω και από απόσταση. Τα λέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ