ΠΑΟΚ: Συνάντηση με πολιτικούς της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με πολιτικούς της Θεσσαλονίκης

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ υποδέχτηκε εκπροσώπους των κομμάτων στο κλειστό της Πυλαίας. Δεν συμμετείχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αίθουσα στο κλειστό της Πυλαίας υποδέχτηκε το πρωί του Σαββάτου η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, πολιτικούς και πολιτευτές της Θεσσαλονίκης. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι ποινές που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της κοινής ιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Στη συγκέντρωση δεν παρέστησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αφού έλαβαν την απόφαση να μην συμμετέχουν εξαιτίας του τεταμένου κλίματος. Ωστόσο, ήταν παρόντες εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα κόμματα.

Συγκεκριμένα οι Φάμελος, Τριανταφυλλίδης, Αυγέρη, Ζουράρις και Γιαννούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Κυριάκος Κυριάκος και Καστανίδης από το ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Αβδελάς από την «Ελληνική Λύση» και οι Δελής και Κωνσταντινίδης από το ΚΚΕ.Τον Δήμο Θεσσαλονίκη εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και την Περιφέρεια Μακεδονίας η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους παριστάμενους για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και άκουσε τις απόψεις των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ