ΠΑΟΚ: Έμειναν Θεσσαλονίκη οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Έμειναν Θεσσαλονίκη οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί

Ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έχει δύο ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τραυματίας Άνχελ Κρέσπο και ο ανέτοιμος Ομάρ Ελ Καντουρί έμειναν στη Θεσσαλονίκη και δεν υπολογίζονται από τον Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το ταξίδι στην Αθήνα και την απαρτίζουν 19 παίκτες. Αυτοί είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αφορούσε την τακτική τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και την εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε συντηρητικό πρόγραμμα με θεραπείες λόγω του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου και η πορεία της αποκατάστασής του αξιολογείται καθημερινά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του που δεν του έχει επιτρέψει ν’ αγωνιστεί μέσα στο 2020 και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ