Τσαγκαλίδης: «Είμαστε πραγματική οικογένεια, θα νικήσουμε τον Πανιώνιο»

Τσαγκαλίδης: «Είμαστε πραγματική οικογένεια, θα νικήσουμε τον Πανιώνιο»

O Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στον Πανιώνιο (2/2, 15:00), ώστε να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Super League 1 και ο νεαρός αμυντικός των «κίτρινων» μίλησε για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους».

Μονόδρομο αποτελεί για τους «κίτρινους» η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (2/2, 15:00) για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση του πίνακα της Super League 1, όπως δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στα κανάλια novasports ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης.

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας σχολίασε πού πρέπει να εστιάσει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μίλησε και για το δύσκολο δρόμο της δικής του επιστροφής στην αγωνιστική δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, μπροστά είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και δεν το φοβόμαστε. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Με τον Παναιτωλικό έγινε ένα λάθος. Δικαιούμαστε μια ήττα, πιστεύω. Με τον Πανιώνιο θα πάνε όλα καλά, αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με την τακτική του προπονητή μας και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη».

Πού εστιάζετε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο; Σε ποιο σημείο πρέπει να ρίξετε ιδιαίτερο βάρος;

«Ιδιαίτερο βάρος πρέπει να ρίξουμε στη δική μας επίθεση. Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στην άμυνά μας. Είμαστε καλή ομάδα και το δυνατό μας σημείο είναι η επίθεση. Ο Πανιώνιος έχει αδυναμίες και πρέπει να χτυπήσουμε σε αυτές. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης από την πλευρά μας».

Τι πρέπει να κάνετε στον επιθετικό τομέα για να φτάσετε στη νίκη;

«Θα πρέπει να είμαστε εύστοχοι στις τελικές προσπάθειες».

Είπες πριν ότι πρέπει να προσέξετε και την άμυνα. Δηλαδή, αν ανοιχτείτε πολύ επιθετικά, ενδεχομένως θα δημιουργηθούν αμυντικά κενά…

«Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, ώστε να μην κινδυνεύσουμε στην άμυνα».

Έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό;

«Ναι! Παίζει ρόλο ότι είμαστε μια ομάδα πραγματική οικογένεια…»

Στόχος είναι να αυξήσετε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στο βαθμολογικό πίνακα;

«Ναι! Θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά, ώστε να μην έχουμε άγχος στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου».

Με σένα τι γίνεται; Είσαι στο δρόμο της επιστροφής μετά τον τραυματισμό σου…

«Είμαι τρεις μήνες μετά την εγχείρηση στο γόνατο. Επιστρέφω σταδιακά. Δεν το βάζω κάτω. Δουλεύω σκληρά και σύντομα θα επανέλθω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ