Μόρας: «Όλα επισκιάζονται από τον τραυματισμό του Σόουζα»

Μόρας: «Όλα επισκιάζονται από τον τραυματισμό του Σόουζα»

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας, έδειξε για ακόμα μια φορά το ήθος του, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στον τραυματισμό του Φελίπε Σόουζα, που αποχώρησε με φορείο από το «Γεντί Κουλέ».

Τη συμπαράστασή του στον Φελίπε Σόουζα εξέφρασε ο Βαγγέλης Μόρας που τόνισε ότι προέχει να είναι καλά στην υγεία του ο συνάδερφός του. Ακόμα, ο 39χρονος στόπερ δεν «κρύφτηκε» λέγοντας πως δεν τους ενδιέφερε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο το πως θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε κακή κατάσταση και προσπαθήσαμε κυρίως να αμυνθούμε καλά και να βρούμε κάποιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Στην φάση που είμαστε δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε, ωστόσο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι.

Εμάς μας ενδιέφερε περισσότερο σήμερα να πάρουμε κάποιους βαθμούς για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας.

Όλα αυτά όμως επισκιάζονται από τον τραυματισμό του Σόουζα στο τέλος. Να ξέρει ότι έχει τη δύναμη όλων μας του ευχόμαστε να γυρίσει δυνατός γιατί στο τέλος αυτά μένουν».

Για την μάχη της εξάδας και ότι πλέον κορυφώνεται: «Αυτό είναι το θέμα είμαστε σε κακή κατάσταση και παίζουν όλα ρόλο. Ξέραμε ότι αν βρεθούμε σε ισοβαθμία με τον ΟΦΗ μας συμφέρει. Παίζουν όλα ρόλο αλλά για εμάς δεν είναι προτεραιότητα αυτό αλλά να πάρουμε βαθμό και να φτιαχτεί η ψυχολογία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ