ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς στα χαφ και Μπίσεσβαρ ως «10αρι»

ΠΑΟΚ: Με Μίσιτς στα χαφ και Μπίσεσβαρ ως «10αρι»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, δεν πρόκειται να ανακατέψει την τράπουλα και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προσανατολίζεται να επαναφέρει στη φυσική του θέση τον Μίσιτς βάζοντας ως «10αρι» τον Μπίσεσβαρ.

Για όσους έχουν ξεχάσει υπάρχει αγωνιστική την Κυριακή (2/2) με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σ’ αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση ο Αμπελ Φερέιρα, δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Κρέσπο και Ελ Καντουρί, χωρίς όμως κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή. Ο Δικέφαλος, κατεβαίνει στο Λεκανοπέδιο με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές ως προς τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της ομάδας. Αυτή την φορά όμως προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά τους αποτυχημένους πειραματισμούς που είχαμε στο χώρο του κέντρου με την χρησιμοποίηση του Γιόζιπ Μίσιτς ως «10αρι» και το «ξεγύμνωμα» της μεσαίας γραμμής αποφάσισε να παρουσιάσει ένα πιο ορθολογικό σχήμα. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην φυσική του θέση έχοντας ως παρτενέρ τον Μαουρίσιο.

Στον άξονα και πίσω από φορ θα παίξει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που κέρδισε στα σημεία τον Δημήτρη Πέλκα που διεκδικούσε τη θέση. Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-4- 1-1 με τον Ζίφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά ο Μάτος, από τα αριστερά ο Γιαννούλης και στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Μίσιτς και Μαουρίσιο στις πτέρυγες οι Βιερίνια και Λημνιός στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ