Άρης: Ενδεκάδα με αλλαγές

Άρης: Ενδεκάδα με αλλαγές

Η απόφαση του Ένινγκ για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα κρίνει και το βασικό σχήμα του Άρη στο σημερινό (3μ.μ) παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Μίκαελ Ένινγκ έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες σε οτι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το μεγάλο ερωτηματικό στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού, αφορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κόρχουτ στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής.

Αν ο προπονητής του Άρη επιλέξει τον Σόουζα, τότε ο Σούντγκρεν θα αγωνιστεί δεξιά, ο Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δεληζήση και παρτενέρ του Ματίγια στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σάσα. Στη περίπτωση που ο τελευταίος επιλεγεί για το αριστερό άκρο της άμυνας, τότε ο Μπά θα ξεκινήσει δίπλα στον Ματίγια στα χαφ.

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και όπως όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Αν, πάντως, ο Πορτογάλος αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ένας εκ των Μανσίνι ή Ντιγκινί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ