Δείξτε πως είστε ομάδα με… cojones

Δείξτε πως είστε ομάδα με… cojones

Μετά τις προτροπές του Ιβάν Σαββίδη και των οργανωμένων οπαδών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, είναι υποχρεωμένοι να ανταμείψουν αυτή τη μεγάλη στήριξη που απολαμβάνουν και να φέρουν και φέτος το νταμπλ.

Στον ΠΑΟΚ, αυτό που λένε εδώ και χρόνια είναι «πως το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και όχι σε κάποια δικαστική αίθουσα». Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, το ποδοσφαιρικό τμήμα, έμεινε μακριά απ’ όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται και έχουν ως στόχο να πλήξουν πρώτα τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου και στη συνέχεια την ομάδα. Ο στόχος τους ήταν να βάλουν πίεση στα πόδια των παικτών για να έρθουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό και κανένας ποδοσφαιριστής ή μέλος του τεχνικού τιμ δεν βρέθηκε στο ειρηνικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Καμάρας από χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αρχικά και στη συνέχεια οι οπαδοί της ομάδας, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τους χαλαρώσουν και να τους δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Ο στόχος αυτών των κινήσεων ήταν να παραμείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο έργο τους, να μην επηρεαστούν από όλα όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και χθες με το χαμηλό επίπεδο χιούμορ και να δείξουν ξανά πως ο ΠΑΟΚ, δεν μασάει από τίποτα καταστάσεις.

Πλέον, τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα. Οι παίκτες και ο Φερέιρα. Σε αυτούς πέφτει το βάρος. Στα δικά τους πόδια είναι η πραγματοποίηση και των εφετινών στόχων. Αν η ομάδα δεν «σκυλιάσει» και παρουσιαστεί άνευρη στα επόμενα παιχνίδια τότε θα δικαιωθούν όσοι υποστηρίζουν πως αυτός ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται το φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πεισμώσουν, να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους και να παίξουν μπάλα και για τον πρόεδρο τους.

Ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του πρέπει να αντιληφθούν πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι Μπράγκα. Αν θέλουν να βάλουν τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου θα πρέπει να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Θα πρέπει να τσαλακώσουν τα πιστεύω τους και τις αντιλήψεις τους για το ποδόσφαιρο και να προετοιμάζουν την ομάδα ανάλογα με τις δυσκολίες που έχει κάθε παιχνίδι. Πειραματισμοί τέλος.

Ευτυχώς, το λάθος του να βάζει τον Μίσιτς ως επιτελικό χαφ, το αντιλήφθηκε και απόψε το βράδυ θα δούμε τον Κροάτη στη φυσική του θέση. Ταυτόχρονα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παίζοντας πίσω από τον Σβιντέρσκι. Ο Σουριναμένος ποδοσφαιριστής θα δώσει ποιοτικά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού και την ανάπτυξη της ομάδας. Ταυτόχρονα με την παρουσία του Μίσιτς στα χαφ το κέντρο του ΠΑΟΚ θα αναβαθμιστεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει όλο το υπάρχον υλικό το οποίο σε πολύ μεγάλο ποσοστό είναι το ίδιο με την περσινή χρονιά που έφερε και τα δύο τρόπαια στη Θεσσαλονίκη

Ο Δικέφαλος, έχει μπροστά του, σήμερα για την ακρίβεια στο ΟΑΚΑ, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και για να παραμείνει στην κορυφή, πολύ απλά πρέπει να κερδίσει. Όπως έκανε τα τελευταία χρόνια. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ισούται με ήττα. Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως δείχνουν μεγάλη πίστη στις δικές τους δυνατότητες. Η κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και πουθενά άλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ