VAR: Η συνομιλία Ευαγγέλου-Τζήλου στο Αστέρας-Παναιτωλικός

VAR: Η συνομιλία Ευαγγέλου-Τζήλου στο Αστέρας-Παναιτωλικός

Διαβάστε τι ειπώθηκε ανάμεσα στον διαιτητή του Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Αγγελο Ευαγγέλου και τον VAR, Θανάση Τζήλο για μια αμφισβητούμενη φάση.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον διαιτητή Αγγελο Ευαγγέλου σε μια δύσκολη φάση στα καρέ των γηπεδούχων στο 17’ να ζητάει τη βοήθεια του VAR για πιθανό πέναλτι.

Μάλιστα, η συνομιλία που είχε ο ρέφερι της αναμέτρησης με τον VAR, Θανάση Τζήλο, καταγράφηκε από το συνδρομητικό κανάλι, καθώς το μικρόφωνο του ρεπόρτερ της NOVA στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ κοντά στην οθόνη που ήλεγχε τη φάση ο Ευαγγέλου.

Στο 17’ σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Πασαλίδης έδιωξε την μπάλα, σε μια φάση στην οποία ο Ευαγγέλου είδε ότι ο παίκτης του Αστέρα απομάκρυνε με το στήθος, αλλά ο διαιτητής VAR τον ενημέρωσε ότι ίσως η μπάλα μπορεί να έχει βρει στο χέρι του.

Ο Ευαγγέλου πήγε να δει ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και το μικρόφωνο της NOVA κατέγραψε τον παρακάτω διάλογο.

Ευαγγέλου σε Τζήλο: «Βρίσκει στην παλάμη; Εγώ δεν βλέπω ξεκάθαρα. Αν έχεις κάτι άλλο που να έχει σημείο επαφής στην παλάμη, γιατί εγώ μέσα στο γήπεδο δεν βλέπω, βλέπω ότι βρίσκει στήθος. Αυτό δώσε μου λίγο. Αν έχεις κάτι άλλο που να έχει σημείο επαφής γιατί εγώ εδώ βλέπω στήθος Θανάση».

Στη συνέχεια ζήτησε καλύτερο πλάνο: «Ζούμαρε μου λίγο, χτυπάει στην παλάμη; Ζούμαρε μου λίγο. Πάγωσε μου το σημείο επαφής».

Για την ιστορία, ο Ευαγγέλου αφού τσέκαρε τη φάση ο ίδιος στο μόνιτορ αποφάσισε ότι δεν υπήρχε χέρι και ως εκ τούτου πέναλτι, ζητώντας από τους παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ