«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι ξεβράκωτη, ο Γιωργάκης κάνει τον προπονητή» (pics)

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι ξεβράκωτη, ο Γιωργάκης κάνει τον προπονητή» (pics)

Εξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την τραγική εικόνα της ομάδας τους στον ΟΑΚΑ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Αγριο κράξιμο σε Ιβάν και Γιώργη Σαββίδη, Φερέιρα και παίκτες - Διπλοβάρδια στο Facebook του Δικεφάλου για να σβήνουν τα σχόλια κατά του Σαββίδη.

Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η τραγική εμφάνιση του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ και ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης εκατοντάδες οπαδοί των «ασπρόμαυρων» μπήκαν στα social media της ομάδας και έκραξαν άγρια τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απογοητευτικοί.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου έστησαν στον… τοίχο τον Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε γυμνή και δεν ενισχύθηκε με παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και για το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι πήρε ποδοσφαιριστές  αμφιβόλου ποιότητας. Μάλιστα, αρκετοί θυμήθηκαν τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε ο Λουτσέσκου, ο οποίος είχε καταλάβει ότι η ομάδα δεν θα αποκτήσει ποιοτικούς παίκτες.

Παράλληλα, αρκετοί έκραξαν άγρια τον Γιώργο Σαββίδη, για τον οποίο μάλιστα έγραψαν ότι κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ! «Ο Λουτσέσκου ήθελε τρεις μεταγραφές επιπέδου Champions League και ο Γιωργάκης έκανε τον προπονητή», ανέφερε ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Φυσικά, την οργή των φιλάθλων του Δικεφάλου δέχονται ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του, τους οποίους χαρακτήρισαν παλαίμαχους, ενώ για τον Πορτογάλο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Update: Ως… δια μαγείας σβήστηκαν από τη σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook πάρα πολλά σχόλια, που έκραζαν Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη. Πώς γκένεν αυτό; Που θα έλεγε και ο Αντελίνο;

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ