Γιόχανσον: «Βασικός στόχος μας το Kύπελλο»

Γιόχανσον: «Βασικός στόχος μας το Kύπελλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ο Ματίας Γιόχανσον ως βασικό στόχο του Παναθηναϊκού, μετά την αποψινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιό του, τόνισε ότι δεν το σκέφτεται καθόλου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε καλή περίοδο, έχουμε συνεχόμενες νίκες και ειδικά αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μας βοηθάει πολύ η παρουσία του κόσμου, ήταν ο 12ος παίκτης μας. Είναι μια επιπλέον νίκη για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που γίνεται».

Για το συμβόλαιό του: «Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βλέπω το θέμα του συμβολαίου μου, είναι κάτι που θα το κάνω όταν έρθει η ώρα».

Για το κύπελλο: «Το κύπελλο είναι ο βασικός μας στόχος. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι, αύριο όμως πρέπει να στραφούμε στον αγώνα του κυπέλλου που θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ