Νίκος Κουσκουνάς : «Σφάζονται» για χάρη του ομάδες της Super League

Νίκος Κουσκουνάς : «Σφάζονται» για χάρη του ομάδες της Super League

Ο Νίκος Κουσκουνάς δεν πρόλαβε να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ήδη τρεις ομάδες από την Super League έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Εδώ και μερικές ώρες ο Νίκος Κουσκουνάς δεν ανήκει πια στον ΟΦΗ, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων μπορεί να μην έκανε πάταγο με τη φανέλα των Κρητικών για όσο καιρό τη φόρεσε, όμως, δεν πραγματοποίησε και σπουδαίες εμφανίσεις.

Ωστόσο, ο έμπειρος επιθετικός έχει πέραση και μάλιστα μεγάλη στις ομάδες της Super League. Όπως αναφέρουν πηγές από to10.gr ο Κουσκουνάς έχει ήδη επαφές με Πλατανιά, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Και οι τρεις σύλλογοι έχουν πρόβλημα (άλλη πιο μεγάλο, άλλη πιο μικρό) στη γραμμή κρούση τους και σίγουρα καλοβλέπουν την περίπτωση του πρώτου σκόρερ της περσινής Football League.

Όμως δεν είναι οι μοναδικές μιας και σύλλογοι από τη Football League έχουν χτυπήσει την «πόρτα» του Κουσκουνά με την πρόθεση του παίκτη να είναι ότι θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα που αγωνίζεται στα «σαλόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ