Ο ξεχωριστός αρχηγός σε ένα ξεχωριστό γήπεδο και το κύπελλο

Ο ξεχωριστός αρχηγός σε ένα ξεχωριστό γήπεδο και το κύπελλο

Η αξιέπαινη ενέργεια του Κόρμπου, η υπόκλιση των οπαδών στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο μεγάλος στόχος του Άρη που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς το είχα στο μυαλό μου εκεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το συγκεκριμένο άρθρο θα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, καθώς το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα ήταν όμως πολύ άδικο για τον Παναγιώτη Κόρμπο και την ενέργεια που έκανε μετα το τέλος της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο αρχηγός του Πανιωνίου πήγε στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα 3 για τους αδικοχαμένους οπαδούς του Άρη και απέτισε φόρο τιμής.

Σε μια πολύ συγκινητική στιγμή στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι οπαδοί του Άρη τον χειροκρότησαν. Ο Κόρμπος είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζει για το ήθος του εκτός από τη μαχητικότητα του στον αγωνιστικό χώρο.

Σ’ αυτες τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Πανιώνιος, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο αρχηγό.

Ο Έλληνας μέσος δεν έχει προκαλέσει σε κανένα γήπεδο με τη συμπεριφορά του. Έκανε, όμως, μια ξεχωριστή κίνηση σε ενα ξεχωριστό γήπεδο. Το Κλεάνθης Βικελίδης ξέρει να αναγνωρίζει τον σεβασμό του αντιπάλου και αυτό έκανε και στη περίπτωση του Κόρμπου, ανταποδιδοντας τον σεβασμό στο πολλαπλάσιο.

Ο Άρης έχει αφήσει ήδη πίσω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έχει επικεντρώσει τη προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση και για την ακρίβεια η κατάκτηση της, αποτελεί τον μεγάλο στόχο για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση από τον προπονητή και τους παίκτες η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι οπαδοί του Άρη θα τους ετοιμάσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Υ. Γ  Ο Άρης παίρνει πολλά πράγματα από τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μπρούνο Γκάμα και Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο τελευταίος έδειξε πόσο έχει δεθεί και με τον κόσμο του Άρη, με την ενέργεια του να χαρίσει τη φανέλα του στον μικρό που του τη ζήτησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ