Λόπες: «Δείτε το πόδι μου και θα καταλάβετε αν έκανα θέατρο»

Λόπες: «Δείτε το πόδι μου και θα καταλάβετε αν έκανα θέατρο»

Ο Έλντερ Λόπες ήταν έξαλλος για τον μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος του από τον Σιδηρόπουλο στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για θέατρο στην ίδια φάση.

Η ΑΕΚ είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι στη νίκη της με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο. Η Ένωση μάλιστα φώναξε για πέναλτι στον Λόπες σε μια φάση του ματς, με τον Πορτογάλο να δείχνει την επόμενη μέρα το σημάδι από το χτύπημα που δέχθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή όχι μόνο να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του, αλλά και να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα θεωρώντας πως έκανε θέατρο

Όπως αναφέρει και η «Ώρα για Σπορ», ο Πορτογάλος αμυντικός της Ένωσης έδειχνε την Δευτέρα στα Σπάτα το πόδι του στους συμπαίκτες του και το σημάδι από το μαρκάρισμα του αμυντικού του Ατρόμητου.

«Δείτε το πόδι μου και θα καταλάβετε πόσο θέατρο έκανα στη φάση», έλεγε ενώ αυτό που τον τρέλανε περισσότερο ήταν ότι όχι μόνο δεν πήρε το πέναλτι, αλλά τιμωρήθηκε και με κίτρινη κάρτα. «Σε μια φάση που μου έκαναν πέναλτι, είναι δυνατόν να υποχρεωθώ να χάσω παιχνίδι;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ