Σαββίδης σε παίκτες: «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα που δείχνετε»

Σαββίδης σε παίκτες: «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα που δείχνετε»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις στην επικοινωνία που είχε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ο Σαββίδης ζήτησε να του πουν ποιο είναι το πρόβλημα, τονίζοντας πως θα βρει τις λύσεις ο ίδιος.

«Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι λογικό να χάσεις κάποια στιγμή, αλλά είναι διαφορετικό να χάνεις από το να μην παίζεις. Το τελευταίο διάστημα είστε μια… άλλη ομάδα και αυτό για μένα είναι ανεπίτρεπτο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πείτε μου ποιο είναι το πρόβλημα έχετε αυτή την εικόνα. Ποιος φταίει για αυτές τις εμφανίσεις; Πείτε μου ποιο είναι το θέμα που υπάρχει και αφήστε τη λύση σε εμένα».

Από το τεχνικό επιτελείο προσπάθησαν να δώσουν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές δεν κατηγόρησαν τον Αμπελ Φερέιρα.

«Όλα εξαρτώνται από εσάς. Εσείς μπορείτε να είστε πρώτοι στο τέλος της κανονικής διάρκειας και να πάρετε την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό», ήταν οι τελευταίες κουβέντες του Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ