Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση Θεοδωρίδη

Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση Θεοδωρίδη

Άρχισε η διαδικασία για την υπόθεση του Βόλου και την μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στους διαιτητές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός. Και άρση τηλεφωνικού απορρήτου στους διαιτητές!

Ήταν το Νο1… επίτευγμα της «εξυγίανσης» για την φετινή σεζόν. Έως τώρα βεβαίως καθώς ο ΠΑΟΚ δεν πείθει, έχει ξεμείνει από παίκτες ελέω Σαββίδη και FFP και χρειάζεται πολύ σπρώξιμο για να μείνει έστω στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τα «όργια» της… εξυγίανσης στον Βόλο που με το έτσι θέλω έκοψαν δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ακυρώνοντας καθαρό γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ και μη καταλογίζοντας δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Η αλλοίωση αποτελέσματος είχε φέρει την άμεση αντίδραση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη που προχώρησε σε μήνυση κατά των διαιτητών του αγώνα, Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου με την κατηγορία για αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα.

Η υπόθεση του Βόλου λοιπόν με την μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη είναι σε εξέλιξη καθώς έχει ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση. Ήδη καλούνται μάρτυρες για να καταθέσουν ότι γνωρίζουν γύρω από την υπόθεση κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Είναι συνάμα πάρα πολύ σημαντικό στην υπόθεση να τονίσουμε πως έχει ζητηθεί και αναμένεται να προχωρήσουν σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών που έχει μηνύσει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ