Η ΑΕΚ επιμένει για «μετακόμιση» στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ επιμένει για «μετακόμιση» στη Ριζούπολη

Μετά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ εξετάζει ακόμα πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» τη νέα σεζόν στη Ριζούπολη.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση της ομάδας τη νέα σεζόν στο γήπεδο της Ριζούπολης και παραμονή της εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο!

Ενας από τους βασικούς λόγους που στην ΠΑΕ κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας κάνει μάλιστα τις πρώτες συζητήσεις και επαφές και οδεύουν προς αυτή την απόφαση (ακόμη δεν είναι οριστική), είναι οι συνεχείς κλήσεις σε απολογία και οι πολλές τιμωρίες που έχει υποστεί η ΑΕΚ όντας στο ΟΑΚΑ και ειδικότερα από τη στιγμή που επιβλήθηκε νέα τιμωρία στην Ένωση για δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στο συγκεκριμένο Στάδιο και κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο του είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί και να προφυλαχθεί από την ΑΕΚ.

Στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε θύρα είναι δημόσιος χώρος. Στο ΟΑΚΑ ο περιβάλλον χώρος εκτείνεται σε τεράστια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε να μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα – όπως έγινε την Κυριακή και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι αδιανόητο να τιμωρηθεί ξανά η έδρα της ομάδας για ένα ντέρμπι που διεξήχθη χωρίς προβλήματα, επειδή μία ομάδα αναρχικών δημιούργησε εντάσεις με την Αστυνομία χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο. Η ποινή των δυο αγωνιστικών μάλιστα που επιβλήθηκε από τη Super League είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως φαίνεται με τις επαφές με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Ριζούπολη να εντείνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ