Κοντρέρας: «Πέρσι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Κοντρέρας: «Πέρσι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας κατέθεσε τις απόψεις του για τον ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως χρειάζεται η ομάδα σωστή νοοτροπία και ψυχολογία για επαναλάβει την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι από τους ελάχιστους αμυντικούς που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και ακόμα και σήμερα τον θυμούνται στην Τούμπα. Ήταν ο καλύτερος ξένος αμυντικός που φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου και σε κάθε μεταγραφική σεζόν θα γίνει μια σύγκριση με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για το κέντρο της άμυνας. Ο Κοντρέρας με δηλώσεις του στο Μετρόπολις μίλησε για το γεγονός πως φέτος οι Ασπρόμαυροι παρουσιάζονται πιο ευάλωτοι από πέρσι, με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα γκολ.

«Σίγουρα η αλλαγή προπονητή έχει επηρεάσει, γιατί θέλει να φέρει νέα φιλοσοφία στην ομάδα. Βέβαια, είναι οκτώ μήνες στον πάγκο, αρκετό διάστημα για να περάσει όλα όσα θέλει στους παίκτες.

Θεωρώ ότι δεν ευθύνονται κάποιοι ποδοσφαιριστές μεμονωμένα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση. Ο κόσμος ζητάει κάθε εβδομάδα τη νίκη και πρέπει οι παίκτες να αντέχουν στις απαιτήσεις. Έχω την εντύπωση ότι πέρσι είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται σωστή νοοτροπία και ψυχολογία για να κατακτήσει ξανά ο ΠΑΟΚ το νταμπλ. Οι αντίπαλοι, πλέον, τον υπολογίζουν περισσότερο ως πρωταθλητή και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται φέτος μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ ότι πέρσι».

Κλείνοντας έστειλε τις ευχές του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επίτευξη των στόχων τους. «Εύχομαι ολόψυχα στον ΠΑΟΚ να φτάσει και φέτος στην κατάκτηση των τίτλων που αξίζει. Είναι μεγάλη ομάδα και, σίγουρα, είναι στο χέρι του να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ