Τζουγανάτος για ΠΑΟΚ: «Ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα. Θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης»

Τζουγανάτος για ΠΑΟΚ: «Ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα. Θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης»

Ο γνωστός νομικός Δημήτρης Τζουγανάτος πήρε θέση για τον πόλεμο λάσπης που εξαπέλυσε εναντίον του ο ΠΑΟΚ και προανήγγειλε νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Από την ημέρα του συντριπτικού πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Οικογένειας Σαββίδη, με παρένθετο πρόσωπο τον Ιωάννη Καλπαζίδη, η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά επιδίδεται σε ένα συνεχόμενο κυνήγι μαγισσών. Στοχοποιώντας πρόσωπα και θεσμούς, εκτοξεύοντας ευθείες απειλές και κινούμενη νομικά κατά προσώπων.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει στοχοποιήσει (με επίσημες ανακοινώσεις) ο ΠΑΟΚ είναι ο γνωστός δικηγόρος, Δημήτρης Τζουγανάτος. Ο έγκριτος νομικός, κατηγορείται από τον Δικέφαλο του Βορρά ότι έχει σχέση με το μέλος της ΕΕΑ Νίκο Φαραντούρη και εμμέσως έπαιξε ρόλο στην απόφαση της Επιτροπής!

Ο κ. Τζουγανάτος δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του ΠΑΟΚ και με επίσημη δήλωσή του κάνει λόγο για «ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα», επισημαίνοντας πως «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Τζουγανάτου:

«Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ