Εκτός Βιεϊρίνια και Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ

Εκτός Βιεϊρίνια και Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ

Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν Βιεϊρίνια και Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ ενώ ο Ντάγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά.

Mε δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ καθώς Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια και Ίνγκασον ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που αποκόμισαν από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Αναλυτικά:

«Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (09.02) στις 18:00 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League 2019-20.

Την Παρασκευή (07.02) παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Οι βασικοί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποφόρτιση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, μαθήματα τακτικής από το τεχνικό επιτελείο, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που είχαν από το ματς της περασμένης Τετάρτης (05.02), ενώ ο Λέο Ζαμπά παρέμεινε κλινήρης λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (08.02) στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ