Τσιμίκας: «Είμαστε μια οικογένεια»

Τσιμίκας: «Είμαστε μια οικογένεια»

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τις σχέσεις του με τους Ανδρούτσο και Κούτρη, την βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα στην άμυνα, αλλά και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του συλλόγου.

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ατρόμητο, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το πλάνο που τους έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και είναι έτοιμοι για να πάρουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

O διεθνής άσος στάθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει ο Ολυμπιακός στην άμυνα και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά και στον Κούτρη, που πήγε επίσης ως δανεικός στη Μαγιόρκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας με μια πολύ καλή ομάδα. Τους πιο πολλούς απ’ αυτή την ομάδα τους γνωρίζω και είμαστε φίλοι. Είναι μια ομάδα με ποιότητα αλλά έχει φέτος σκαμπανεβάσματα, είμαστε έτοιμοι, έχουμε πλάνο από τον προπονητή και θα παίξουμε μόνο για τη νίκη.

Για τους καλούς του φίλους στον Ατρόμητο και τον Θανάση Ανδρούτσο

Έχουμε κάνει πολύ παρέα με πολλούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Ο Θανάσης είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, τον βλέπω σαν οικογένειά μου, έξι χρόνια ήμασταν μαζί. Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες, θα παίξουμε όλοι για τη νίκη.

Για το αν πρόκειται για καθοριστικό παιχνίδι για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια

Σίγουρα είναι καθοριστικό ματς. Χρειαζόμαστε μόνο νίκες και αυτό θέλουμε στο Περιστέρι. Η ομάδα είναι έτοιμη. Θέλουμε μόνο νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος μας στόχος.

Για το γεγονός πως η άμυνα δέχεται δύσκολα γκολ εκτός έδρας

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το μηδέν. Βοηθάει την ψυχολογία μας. Ήταν ένα πρόβλημα που είχαμε αλλά μέσα από τη δουλειά που ρίξαμε στου Ρέντη το βελτιώσαμε. Είμαστε μια οικογένεια. Όταν βάζουμε γκολ είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά ίδια είναι η χαρά όταν δεν δεχόμαστε γκολ. Είναι σημαντικό για εμάς. Οι επιθετικοί νιώθουν σιγουριά από την άμυνα και δίνουν τα πάντα για να πετύχουν γκολ.

Για τα 5.500 εισιτήρια που εξάντλησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Οι οπαδοί μας έχουν μεγάλη πίστη στην ομάδα. Το παιχνίδι αυτό είναι μακριά για έναν ποδοσφαιριστή, έχουμε να παίξουμε πολλούς τελικούς μέχρι τότε και φυσικά ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μας δίνει πολλά για να διεκδικήσουμε κάτι καλό στην Αγγλία.

Για τη μεταγραφή του Κούτρη στη Μαγιόρκα

Του εύχομαι να έχει πάντα υγεία, είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, μου λείπει που δεν τον βλέπω καθημερινά, θα λείψει απ’ την ομάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης, του εύχομαι να έχει υγεία και τα υπόλοιπα θα τα βρει μπροστά του γιατί είναι δουλευταράς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ