Κούγιας: «Αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης…»

Κούγιας: «Αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης…»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση βάλλει κατά του διαιτητή του ματς με τη Λαμία, Γιάννη Παπαδόπουλου, διαμαρτυρόμενος για μια σειρά από φάσεις, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του για την εμφάνισή τους.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου είχε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με προσωπική του δήλωση ανέφερε ότι ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης ευνοούνται, σε αντίθεση με την ομάδα του που βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εάν αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης, νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έκανε σήμερα, με τη σημαδεμένη κάρτα στον Μπέρτο στο πρώτο λεπτό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Μπορεί το Σάββατο να παίζουμε χωρίς Μπέρτο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος λόγω καρτών και Κάτσε, Ουάρντα, γιατί τηρούμε το λόγο μας, αλλά είμαστε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας για την υπέροχη εμφάνιση και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Κάθε Κυριακή βλέπουμε το ίδιο έργο, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα να παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι κι εμάς να μη μας δίνουν ούτε τα κανονικά και να μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες.

Ευχαριστούμε τη Λαμία για την υπέροχη φιλοξενία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ