ΠΑΟΚ: Οι έντεκα συμβουλές για τη σωστή χρήση του PAOK TV

ΠΑΟΚ: Οι έντεκα συμβουλές για τη σωστή χρήση του PAOK TV

Με καθαρά χιουμοριστική διάθεση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέχει μια... ενδεκάδα συμβουλών για τη σωστή χρήση του PAOK TV.

Χιουμοριστική διάθεση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάζει μια… διαφορετική εντεκάδα οδηγιών για σωστή χρήση του PAOK TV, θέλοντας να λύσει το όποιο πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί γύρω από αυτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Κυριακή πρωί και είστε αραχτοί με τον καφέ και το πρωινό σας. Μέσα σας γίνεται η κλασική… μάχη. Να πάω στο γήπεδο ή να καθίσω σπίτι και να δω το ματσάκι από την τηλεόραση. Η σωστή απάντηση σ’ αυτό το δίλημμα είναι πάντα η πρώτη, αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας κρίνουμε. Αντιθέτως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Με το PAOK TV. Και με μερικές όχι politically correct συμβουλές γύρω από τη χρήση του, έτσι ώστε να μπορέσετε ν’ απολαύσετε την ομάδα από το κινητό, υπολογιστή, τηλεόρασή σας. Αυτή είναι η δική μας 11άδα λοιπόν…

1. Αν κλέβετε WiFi από τον γείτονα φροντίστε τουλάχιστον να έχει γραμμή της προκοπής. Σε περίπτωση buffering αλλάξτε γειτονιά και βρείτε διαμέρισμα μεσοτοιχία με ΠΑΟΚτσή που να έχει Smart TV LG. Στη χειρότερη βάλτε εσείς γραμμή HCN.

2. Όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο καλό θα ήταν να μην χαζεύουμε στο Instagram. Καταναλώνει πολλά δεδομένα. Μετά θα μπει γκολ και θα σας φταίει το PAOK TV αν το χάσετε. Το socializing σκοτώνει το ποδόσφαιρο.

3. Θα μπορούσατε, έτσι για την αλλαγή, να μην αγοράσετε το ματς πέντε λεπτά πριν τη σέντρα. Πόσω μάλλον δύο λεπτά πριν. Εχουμε και Pre Game. Επίσης κρίμα είναι το support να κινδυνεύει να χάσει τα μαλλιά που του έχουν απομείνει για να δει αν η τράπεζα ολοκλήρωσε την αγορά σας για να μην χάσετε τη σέντρα. Και δεν έχει και πολλά περιθώρια απώλειας πια…

4.Αν είστε σε καφετέρια που ο μαγαζάτορας προσπαθεί να συνδεθεί στην τηλεόραση με καλώδιο VGA σε Scart κι από εκεί σε HDMI μάλλον είστε σε λάθος δεκαετία. Δεν θέλουμε να δούμε το ΠΑΟΚ – Εδεσσαϊκος…

5.Αν η γραμμή σας είναι 50αρα, αλλά το router σας έχει περάσει το άνθος της νιότης του κι έχει τέσσερα εκατομμύρια σφάλματα είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε θέματα. Και δεν θα φταίει ούτε η ταχύτητα του internet ούτε το PAOK TV.

6. Αν έχετε καφετέρια και περιμένετε να δουν οι πελάτες σας αγώνα με την τηλεόραση συνδεδεμένη στο κοινόχρηστο WiFi, όπου η δίπλα παρέα έχει βάλει στον μικρό να δει Πέππα το Γουρουνάκι στο YouTube για να μην γκρινιάζει, η κοπέλα του πίσω χαζεύει στο TikTok για να μην γκρινιάζει και οι σερβιτόροι παίρνουν παραγγελίες στο PDA για να μη γκρινιάζετε εσείς, προβλέπουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα έχετε άδεια τραπέζια.

7. Αν είστε ρεπόρτερ οπαδικής ιστοσελίδας και ψάχνετε να βρείτε αν η γραμμή του offside είναι τεθλασμένη ή στο VAR τρώνε σουβλάκια, είστε σε λάθος κανάλι. Τουλάχιστον σε σας μάλλον δεν κολλάει…

8. Η ανάλυση μας είναι ως 1080p, όπως και η ταχύτητά σας είναι ως (βάλτε ό,τι θελετε). Ας προσαρμοστούμε. Αν έχετε κακή γραμμή και θέλετε ανάλυση 1080, μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Γι’αυτό υπάρχει και η επιλογή auto στις αναλύσεις.

9.Το «έως» στις ταχύτητες του internet ακολουθεί την λογική του «από» στις τιμές αυτοκινήτων. Κάντε πιο σωστή έρευνα πριν επιλέξετε πάροχο.

10. Η τεχνολογία ακολουθεί την χρονολογία. Παλιός υπολογιστής, κινητό, tablet, τηλεόραση μπορεί να δυσκολεύεται ν’ ακολουθήσει!

11. Ναι, το Samsung Smart TV App έρχεται. Και το Android TV. Kαι, ναι, το PAOK TV θα είναι εδώ και του χρόνου. Με εφαρμογές για όλες τις mobile συσκευές, με ολοκληρωμένα Smart TV apps κι άλλα extra features.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ