Το είχε ξανακάνει ο Χασάν (vids)

Το είχε ξανακάνει ο Χασάν (vids)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός «χτύπησε» στο 90’ και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια τεράστια νίκη επί του Ατρομήτου. Δεν είναι πρώτη φορά που σκόραρε το καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. Το είχε ξανακάνει πέρσι στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όταν είχε σκοράρει στο 90+2’!

Δημοτικό στάδιο Περιστερίου: Ατρόμητος-Ολυμπιακός στο 0-0 στο 90΄. Ο Ματιέ Βαλμπουενά σηκώνει το κεφάλι του, βλέπει την κίνηση του Αχμέντ Χασάν, κάνει μια γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Αιγύπτιος επιθετικός με ωραία κεφαλιά νικάει τον Μέγιερι για το 1-0!

Ο διεθνής στράικερ «χτύπησε» στο κατάλληλο σημείο, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο σημαντικά γκολ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Ένα γκολ, που έδωσε στην ομάδα του Πειραιά μια τεράστια νίκη, με την οποία παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, παρότι έπαιζε με 10.

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αχμέντ Χασάν λυτρώνει τον Ολυμπιακό με γκολ στα τελευταία λεπτά. Το είχε ξανακάνει πέρσι την περσινή σεζόν στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη! Στις 24/9/2018 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Πανιώνιο εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική. Ο Χασάν ξεκίνησε το ματς στον πάγκο και στο 73’ μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Μπουχαλάκη.

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο 0-0. Ο Αιγύπτιος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Ομάρ προωθήθηκε από δεξιά, έκανε τη γλυκιά σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Χασάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη.

Και εκεί ο διεθνής στράικερ είχε κάνει το 1-0, όπως ακριβώς συνέβη και απόψε στο Περιστέρι. Δύο γκολ με το κεφάλι από τον Χασάν. Ο Αιγύπτιος σήμερα έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς, που τον πίστεψε και ήθελε πάση θυσία την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Δείτε το γκολ στη Νέα Σμύρνη:

Και το γκολ στο Περιστέρι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ