Μοράν : Ηρθε τη Δευτέρα στην Αθήνα

Μοράν : Ηρθε τη Δευτέρα στην Αθήνα

Ο Ισπανός μέσος ήρθε τη Δευτέρα (1/1) στην Ελλάδα, πέρασε τον πρώτο γύρο των ιατρικών εξετάσεων και την Τρίτη (2/1) ανακοινώνεται από την ΑΕΚ.

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Έρικ Μοράν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ισπανός χαφ έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα (Δευτέρα 1/1), έκανε τον πρώτο γύρο των ιατρικών εξετάσεων και αύριο, αναμένεται να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Μοράν έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, ενώ η Ένωση έχει δώσει τα χέρια και με την Λεγανιές. Έτσι, ο Μοράν ήρθε στη χώρα μας σήμερα, Δευτέρα, έκανε τις πρώτες εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και αύριο το πρωί θα ολοκληρώσει την συγκεκριμένη διαδικασία.

Προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, αποτελώντας το δεύτερο μεταγραφικό της απόκτημα για τον Ιανουάριο, μετά τον Μασούντ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μοράν θα κάνει την Τρίτη και την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα, προκειμένου άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο οποίος είναι πιθανό να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ισπανού χαφ ακόμα και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Στο οποίο θυμίζουμε πως είναι εκτός μάχης ο Αντρέ Σιμόες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ