Μπεκ: «Πιστεύουμε στην ανατροπή με τον ΠΑΟΚ»

Μπεκ: «Πιστεύουμε στην ανατροπή με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ούφε Μπεκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκεφτόταν το Κύπελλο αλλά την ΑΕΚ και υπογράμμισε ότι το γρήγορο γκολ του Αραούχο έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αρνήθηκε ο Ούφε Μπεκ ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν το νου τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, ο Δανός εξτρέμ αναγνώρισε ότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούφε Μπεκ στη Nova:

Για το ματς: »Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, κυκλοφορήσαμε την μπάλα αρκετά καλά, αλλά μείναμε από δυνάμεις στο τέλος, στο τέλος μετράει το γκολ και αυτό είναι που μετράει. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για τη συνοχήτων νέων παικτών στην 11αδα: »Παίξαμε με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα, παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, έπαιξε πίσω από την μπάλα, όταν έβαλε το γκολ, κλείστηκε και δυσκολευτήκαμε να ανοίξουμε την άμυνα. Μπήκε το γκολ νωρίς και έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: »Αν δεν πιστεύαμε στην ανατροπή, τότε καλύτερα να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο, φυσικά το πιστεύουμε, είναι πολύ καλός ο αντίπαλος αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ανατροπή και την πρόκριση, κερδίσαμε πριν από λίγο καιρό και μπορούμε να το κάνουμε ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ