Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η παρουσία στα Play Offs

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η παρουσία στα Play Offs

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν βαθμό στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να τερματίσει και μαθηματικά εντός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας.

Ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού στη Superleague, έστω και αν τέθηκε υπό αμφισβήτηση στις αρχές Ιανουαρίου, επετεύχθη. Η συμμετοχή στα Play Offs εξασφαλίστηκε επί της ουσίας την 23η αγωνιστική, παρά την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την 4η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς και απέχει 9 βαθμούς από τους ΟΦΗ και Ξάνθη, που ισοβαθμούν στην έκτη θέση με 28. Για να «κλειδώσει» και μαθηματικά το γεγονός, απαιτείται ένας βαθμός στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Πρακτικά, δεν τίθεται θέμα αφού για να μείνει εκτός εξάδας ο Παναθηναϊκός στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, πρέπει εκείνος να σημειώσει ισάριθμες ήττες και παράλληλα, οι Άρης, ΟΦΗ και Ξάνθη να κάνουν το 3Χ3. Κάτι που αποκλείεται με βάση το πρόγραμμα τους, αφού ο ΟΦΗ θα παίξει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πλέον, το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι «κλειδώσει» την τέταρτη θέση και να διατηρήσει την προοπτική να προσπεράσει την ΑΕΚ στα Play Offs. Το πλασάρισμα δεν θα αλλάξει κάτι για το Τριφύλλι, αλλά πρόκειται για το γόητρο του και για μία άτυπη πιστοποίηση της προόδου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ