Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στα σερί του Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στα σερί του Παναθηναϊκού

Πρώτη ήττα μετά από εκείνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Παναθηναϊκό και πρώτο γκολ στο παθητικό του μετά από 474 λεπτά απαραβίαστης εστίας.

Το σερί των πέντε αγώνων με νίκες στην Super League έλαβε τέλος για τον Παναθηναϊκό με το 1-0 από την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετρούσαν πέντε σερί νίκες χτίζοντας ένα πολύ καλό σερί που τους εξασφάλισε άλλωστε και τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Παράλληλα σε αυτά τα πέντε ματς δεν είχαν δεχτεί ούτε γκολ κρατώντας απαραβίαστη την εστία τους για 474 λεπτά και συγκεκριμένα από το 74′ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το γκολ του Ελ Αραμπί μέχρι το 8ο λεπτό του ματς με την Ένωση και το γκολ του Αραούχο.

Τα πέντε αυτά ματς ήταν το 3-0 με τον Πανιώνιο, το 1-0 στην Ξάνθη, το 3-0 με τον Ατρόμητο, το 2-0 στην Λάρισα και το 2-0 επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης, το γκολ του Αργεντινού ήταν το πρώτο που δέχεται το «τριφύλλι» σε πρώτο ημίχρονο μετά από εννιά ματς και εκείνο που είχε πετύχει ο Μουνίθ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ