Ο Κάκος τίμησε την… αμισθί παρουσία του στο OPEN: Ανακάλυψε πέναλτι στη φάση Ινσούα – Πέλκα (vid)

Ο Κάκος τίμησε την… αμισθί παρουσία του στο OPEN: Ανακάλυψε πέναλτι στη φάση Ινσούα – Πέλκα (vid)

Συνεχίζεται η κωμωδία με τον Τάσο Κάκο, που άλλα βλέπει στις φάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ και άλλα σε αυτές εναντίον του. Πιέστηκε για να απαντήσει και είπε πως ο Ινσούα έκανε πέναλτι στον Πέλκα, ανακαλύπτοντας επαφή πριν ο Αργεντινός βρει την μπάλα.

Ο αμισθί Τάσος Κάκος βγάζει – ξανά – στραβή όλη την Ελλάδα. Και προκειμένου να κάνει τα χατίρια στα αφεντικά του και να μη χάσει τη θέση του στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή του Open TV, ανακαλύπτει επαφές, ανακαλύπτει πέναλτι που δεν υπάρχουν και αναγκάζεται να… υπακούσει σε όσα του ζητούν οι πανελίστες από τη Θεσσαλονίκη.

Στη χθεσινή βραδινή εκπομπή του Open η συζήτηση έφυγε από το πρωτάθλημα και μεταφέρθηκε στο Κύπελλο. Στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ πριν από λίγες μέρες στην Τούμπα, εκεί που ο ΠΑΟΚ με σκανδαλώδη τρόπο πήρε μια νίκη που δεν άξιζε.

Στο ματς που του χαρίστηκε κόκκινη κάρτα στον Πέλκα για το δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Πούγγουρα, το οποίο δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη.

Στο ματς που του δόθηκε ένα πέναλτι – σκάνδαλο, αφού φαίνεται καθαρά πως στο μαρκάρισμα του Ινσούα πάνω στον Πέλκα (που δεν έπρεπε να βρίσκεται στο ματς), ο Αργεντινός βρίσκει καθαρά την μπάλα και στη συνέχεια ο Πέλκας (που δεν έπρεπε να βρίσκεται στο ματς) πέφτει στο έδαφος.

Με τον Ελβετό διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και όσους βρίσκονταν στο VAR να μην τον καλούν για να δει πως έχει κάνει λάθος.

Στο ματς που ο Βιεϊρίνια έπαιξε και πάλι βόλεϊ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Στο ματς για το οποίο ο ίδιος ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον Μέλο Περέιρα, ζητώντας να απαντήσει αν λειτουργούσε κανονικά το VAR. Ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει την παραμικρή απάντηση. Γιατί άραγε; Είναι μια σιωπή… ενοχής από τον Πορτογάλο; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ορίσει διαιτητή της Elite την Τετάρτη, όπως ζήτησε στην ίδια επιστολή ο Παναθηναϊκός.

Τι είπε, λοιπόν, ο… αμισθί Τάσος Κάκος; Αυτός ο πρώην διαιτητής, που πηγαίνει και ξημερώνεται στα στούντιο κάθε Κυριακή για το… καλό του ποδοσφαίρου, αφού κατά δήλωσή του δεν παίρνει ούτε ευρώ από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη;

Είπε πως ο Ινσούα έκανε πέναλτι. Εντάξει, ο άνθρωπος πιέστηκε λιγάκι από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Θα το δείτε και στο βίντεο. Και ξεκίνησε να μιλάει ο Τάσος προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μην πιστεύεις αυτό που λες, αλλά να προσπαθείς να φανείς πειστικός;

Ανακάλυψε, λοιπόν, ο Τάσος επαφή στο γόνατο, πριν ο Ινσούα βρει την μπάλα. Περί ανακάλυψης πρόκειται, γιατί όπως φαίνεται από τη φάση, δεν υπάρχει καμία επαφή πριν ο Αργεντινός βρει την μπάλα. Βέβαια, έφερε και μια κάποια αμηχανία ο Κάκος σε όλους, γιατί πριν μιλήσει εκείνος, μας έλεγαν ότι ο Ινσούα έσπρωξε τον Πέλκα, μας έλεγαν πως έμεινε… ζωντανή η μπάλα (λες και η μπάλα είναι εφτάψυχο γατί), μας έλεγαν πως υπήρξε επαφή μετά. Γενικά, οι… αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού της δημοσιογραφίας προσπαθούσαν να ανακαλύψουν ένα σωρό κουταμάρες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και ήρθε ο Κάκος να βρει νέο αφήγημα.

Στο στούντιο, βέβαια, είναι και ένας άνθρωπος που ξέρει περισσότερη μπάλα απ’ όση ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Δεν είναι και δύσκολο φυσικά να ξέρεις περισσότερη μπάλα από τον Σταυράκη τον Κ. (αν πετύχει μπάλα θα την πάει στο τμήμα για βόμβα), τον Κωστάκη τον Β. (δεν πρέπει να έχει κλοτσήσει στη ζωή του ούτε μπαλάκι του τένις) και τον Τάσο τον Κάκο, που έκανε καριέρα σαν διαιτητής με δημόσιες σχέσεις. Αλλά ρε παιδιά, κοτζάμ Βαζέχα έχετε εκεί, ακούστε τον και λίγο, δεν είναι κακό.

Δείτε με ποιο τρόπο ο Κάκος προσπάθησε να βγάλει στραβούς όλους τους Έλληνες για να κάνει τα χατίρια του Σταυράκη, του Κωστάκη και του Ιβάν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ