Επίσημο: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Σουντανί

Επίσημο: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα χειρουργηθεί και θα επιστρέψει (δυνατός) μετά από 6 μήνες.

Όλα έγιναν σε 4-5 δευτερόλεπτα. Χάνει την μπάλα δεξιά, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Ατρόμητου. Τρέχει να την κερδίσει. Βάζει το δεξί του πόδι. Υπερέκταση και στροφή. Αμέσως, εν κινήσει, πιάνει και με τα δύο χέρια το δεξί του γόνατο. Μορφάζει από τον πόνο. Συνεχίζει να τρέχει για λίγο. Περπατάει. Σταματάει. Εχει καταλάβει τι γίνεται. Κάθεται έξω από την πλάγια γραμμή και κάνει νεύμα στους γιατρούς. Ηξερε.

Ο Χρήστος Θέος με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκο Λυκουρέση, σπεύδουν να τον εξετάσουν. Η εξέταση ρουτίνας, φανερώνει αμέσως το πρόβλημα. Ο ίδιος ξέρει. Ξαπλώνει στο χορτάρι. Και αρχίζει να ουρλιάζει. Μια άναρθρη κραυγή. Όχι πόνου, αλλά απογοήτευσης, Το «γαμώτο». Το «γιατί». Μια στιγμή από εκείνες που κανείς παίκτης δεν θέλει να βιώνει. Μια στιγμή κακή, καταραμένη. Από τις χειρότερες στον αθλητισμό.

Ο Χιλάλ Σουντανί, περί ου ο λόγος, θα μείνει εκτός δράσεις για τους επόμενους έξι μήνες. Από χθες, από την πρώτη στιγμή, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το κατάλαβε και ο ίδιος. Για αυτό απογοητεύτηκε. Για αυτό κραύγασε από αγανάκτηση και θυμό. Επειδή ξέρει. Το έχει πάθει ξανά. Στο άλλο πόδι. Και γύρισε. Δυνατός.

Αυτό θα κάνει και τώρα. Θα επιστρέψει από τη νέα δυσκολία που τον βρήκε. Τις επόμενες ημέρες, μόλις το πόδι ξεπρηστεί, ο Αλγερινός επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να διορθωθεί το πρόβλημα. Πιθανότατα από τον Χρήστο Θέο, τον χειρουργό που διόρθωσε ανάλογες ζημιές σε Λάζαρο και Φορτούνη. Μέσα σε 12 μήνες καλείται για 3η φορά να κάνει το ίδιο χειρουργείο σε παίκτη της πρώτης ομάδας!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Ο Χιλάλ Σουντανί θα υποβληθεί σε ​χειρουργική επέμβαση από το γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Θέο, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γκασπάρ προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρούνο ακολούθησε το πρόγραμμα του…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ