Σεμέδο: «Στο δεύτερο ημίχρονο μας πήρε η κατηφόρα…»

Σεμέδο: «Στο δεύτερο ημίχρονο μας πήρε η κατηφόρα…»

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για τη βαριά ήττα της κρητικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΟΦΗ η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0, με τον Σεμέδο να στέκεται στη χαμένη ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, χάσαμε 4-0, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μας πήρε η κατηφόρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία αλλά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν έβαζα το γκολ στην ευκαιρία που έχασα. Στον ΠΑΟΚ αυτό που κάνει την διαφορά είναι η ομαδικότητα που έχει γι’αυτό το λόγο δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη», είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ.

Για τον ΠΑΟΚ και τη μάχη του πρωταθλήματος: «Όλα είναι ανοιχτά για το πρωτάθλημα όλα θα παιχτούν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, παρόλο που ο Ολυμπιακός είναι 2 βαθμούς μπροστά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα μου, ευτυχώς Ο Σωτηρίου είναι καλά από το χτύπημα που είχε στο χθεσινό ματς. Ο Λάμπρου είναι πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης, αξίζει να παίζει και αξίζει να προχωρήσει στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ