Γκαγιέγκο: «Σημαντικός ο βαθμός, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»

Γκαγιέγκο: «Σημαντικός ο βαθμός, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στάθηκε στην αξία του αποψινού αποτελέσματος στο Αγρίνιο για την ομάδα του, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, λέγοντας όμως πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Βόλος από το Αγρίνιο και ο Αλμπέρτο Γκαγιέγο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Επίσης ο Ισπανός προπονητής εκθείασε τον Παναιτωλικό για την εικόνα του, τονίζοντας ότι οι Αγρινιώτες είναι μια ομάδα που του αρέσει να βλέπει.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Αυτή την εβδομάδα μιλούσα στους παίκτες για το πόσο μου αρέσει ο Παναιτωλικός, από όσο είδα από την ώρα που ήρθα πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες που έχω δει είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός ως προς το παιχνίδι που παίζουν.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νευρικά, ο Παναιτωλικός το κατάλαβε αυτό και έκανε 3-4 ευκαιρίες. Άξιζε το γκολ».

«Στην επανάληψη, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μετά το πέναλτι χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, αλλά τελικά με την αλλαγή του συστήματος, βάζοντας τον Μπαλογιάννη και τον Λύραντζη σε 4-1-4-1, οι παίκτες το πίστεψαν και σκόραραν.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που μου αρέσει να βλέπω. Πήραμε το βαθμό με δυσκολία και είμαστε χαρούμενοι γιατί ο πόντος αυτός ήταν πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει, παρόλα αυτά, να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ