Η απόλυτη αλητεία: Στην εκπομπή του Θωμαΐδη λένε ότι «τα παίρνει ο Αρκούδης»

Η απόλυτη αλητεία: Στην εκπομπή του Θωμαΐδη λένε ότι «τα παίρνει ο Αρκούδης»

Η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ σπάει τα όρια της χυδαιότητας. Δικηγόρος υποστήριξε στο OPEN ότι συνάδελφός του τού είπε ότι ο Αρκούδης ζήτησε να δωροδοκηθεί.

Η μηχανή του κιμά δουλεύει στο φουλ, και ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη μέσω της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαϊδη, αλλάζει τα όρια της… χυδαιότητας προσπαθώντας να βρει κάτι να πιαστεί ο ΠΑΟΚ.

Απόψε έφτασαν στο σημείο μέσω ενός περιθωριακού δικηγόρου που τον κυνηγούν οι ίδιοι οι πελάτες του, να υποστηρίξουν ότι τα παίρνει ένα από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Αρκούδης. Πως μια δημοσιογραφική εκπομπή παίρνει πάνω της μια τέτοια καταγγελία από μια μεγάλη τηλεοπτική συχνότητα; Μέσω ενός περιθωριακού δικηγόρου, γνωστού στο ποδόσφαιρο, ο οποίος υποστήριξε ότι συνάδελφος του σε δικαστήριο του είπε ότι ο Αρκούδης του ζήτησε χρήματα. Ότι του ζήτησε να δωροδοκηθεί!

«Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ήμουν στα δικαστήρια και είδα συνάδελφό μου να συνομιλεί με τον Αρκούδη. Μίλησα μετά με τον συνάδελφό μου, που είχε την συνάντηση με τον Αρκούδη και μου είπε επί λέξη «το λαμόγιο θέλει χρήματα», αφορούσε υπόθεση αδειοδότησης ομάδας της Football League που είχε μάλιστα και νέον ιδιοκτήτη. Ο συνάδελφος μου ζήτησε να μην κατονομαστεί». Αυτά ήταν τα λόγια του Παναγόπουλου!

Ούτε το όνομα του δικηγόρου, ούτε την υπόθεση. Ούτε τίποτα. Και αυτό ο Θωμαϊδης άφησε να παίξει στην εκπομπή του. Και από κοντά και το πάνελ. Ο Μάκης ο Ζούγκλας, ο Τσαρούχας και το «είδωλο» Μπενέα που στέλνει φιλάκια στους τηλεθεατές.

Ο Θωμαϊδης το είπε βέβαια το «ποίημα», ότι δηλαδή η εκπομπή παίρνει τις απαραίτητες αποστάσεις από την καταγγελία, ότι αναζητούμε τον κύριο Αρκούδη στο τηλέφωνο κλπ. Αλλά εννοείτε ότι του ανθρώπου του φύτεψαν πολύ βολικά έναν «λεκέ» που προφανώς η νομική ομάδα του ΠΑΟΚ θα θελήσει να την χρησιμοποιήσει τώρα που ψάχνει να πιαστεί από κάπου μετά τον κόλαφο του πορίσματος. Τώρα που πρέπει να βρει κάτι, για να «δέσει» τον ισχυρισμό ότι η Επιτροπή είναι «πιασμένη».

Στο μεταξύ ο ρεπόρτερ Μπούζος, μας ενημέρωσε ότι νωρίτερα από την εκπομπή είχε μιλήσει με τον Αρκούδη και τον είχε ενημερώσει ότι ο Παναγόπουλος θα κάνει μια τέτοια αποκάλυψη για ένα από τα πέντε μέλη της Επιτροπής που ψήφισαν στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Ο Αρκούδης λοιπόν προκαταβολικά του ανέφερε πως αν ακουστεί το δικό του όνομα, τότε δέχεται να ανοίξουν και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και το «τηλέφωνο» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ