Νάγκι – Καρλίτος: Όταν η συνεργασία τους έκανε χαρούμενους τους φίλους της Λέγκια (vids)

Νάγκι – Καρλίτος: Όταν η συνεργασία τους έκανε χαρούμενους τους φίλους της Λέγκια (vids)

Τη σεζόν 2018 - 19 οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη Λέγκια Βαρσοβίας. Και οι αντίπαλοι τους... έτρεμαν. Καρλίτος και Ντομινίκ Νάγκι είχαν άριστη συνεργασία, μια συνεργασία που δείχνει τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για τη διατήρηση του Ούγγρου και μετά το καλοκαίρι. Δείτε σε βίντεο τα γκολ στα οποία συνεργάστηκαν.

Από τους τρεις δανεικούς που έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τους διατηρήσει και τους τρεις. Τον Ανουάρ, τον Γκίας Ζαχίντ και τον Ντομινίκ Νάγκι. Όλοι τους διαθέτουν εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, αποτελούν εξαιρετικές λύσεις σε αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Γιώργος Δώνης.

Η διατήρηση και των τριών στο ρόστερ της επόμενης σεζόν είναι ένα σενάριο που μοιάζει αδύνατο να προχωρήσει. Απαιτούνται χρήματα που συνολικά ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ για να τους αγοράσει και τους τρεις ο Παναθηναϊκός: τέσσερα εκατομμύρια ο Ανουάρ, 1,6 εκ. ο Ζαχίντ, 700.000 ευρώ ο Νάγκι. Ο τελευταίος αποτελεί και την πιο εύκολη περίπτωση, αφού το ποσό δεν είναι μεγάλο, έστω κι αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα σε αυστηρό… μνημόνιο όσον αφορά τα οικονομικά.

Η έως τώρα παρουσία του Μαγυάρου εξτρέμ έχει αρχίσει ήδη να πείθει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αξίζει να πληρώσουν για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και να μην ψάχνουν ξανά εξτρέμ στις αρχές του Ιουνίου. Απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός και εκτός των άλλων ήταν ο πρώτος παίκτης σε τρεξίματα.

Υπάρχει και μία ακόμα σημαντική παράμετρος στο θέμα του Νάγκι. Ακούει στο όνομα Καρλίτος. Ο Ισπανός από το καλοκαίρι και έπειτα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Αν ο Νάγκι παραμείνει, οι δυο τους θα βρίσκονται ξανά μαζί στον αγωνιστικό χώρο μετά τη σεζόν 2018-19. Τότε που ο Ούγγρος έκανε… ευτυχισμένο τον Ισπανό με τις ασίστ του. Τότε που οι δυο τους σκορπούσαν τρόμο με τη συνεργασία τους, φορώντας τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας.

Από τα 16 γκολ που σημείωσε ο Καρλίτος εκείνη τη σεζόν, τα πέντε προήλθαν από ασίστ του Ντομινίκ Νάγκι. Μία φορά συνέβη και το αντίστροφο. Ασίστ Καρλίτος, γκολ Νάγκι. Οι δυο τους ήταν βασικοί πυλώνες της επιθετικής γραμμής της Λέγκιας και μάλιστα όταν ο Νάγκι πληροφορήθηκε τη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, μεταφέροντας μάλιστα και κάποιες ιστορίες από την κοινή τους παρουσία στη Βαρσοβία.

Εκείνη η συνεργασία υπάρχει στο μυαλό και των Τσάβι Ρόκα και Γιώργου Δώνη. Εκείνη η συνεργασία ίσως τους φέρει και τους δύο στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου για να τον πείσουν πως το συγκεκριμένο δίδυμο μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του Παναθηναϊκού και πως η ρήτρα που υπάρχει δεν πρέπει να αποτελέσει πρόβλημα.

Δείτε στα 35» το γκολ του Καρλίτος από ασίστ του Νάγκι απέναντι στη Βίσλα:

Δείτε στο 3’30» την ασίστ με τακουνάκι του Νάγκι και το τελείωμα του Καρλίτος απέναντι στην Μιετζ:

Δείτε στο 4’40» το γκολ του Νάγκι από ασίστ του Καρλίτος απέναντι στην Piast:

Δείτε στο 4’25» το γκολ του Καρλίτος από ασίστ του Νάγκι απέναντι στην Γκόρνικ:

Δείτε στο 2’35» το καταπληκτικό τελείωμα του Καρλίτος έπειτα από πάσα του Νάγκι κόντρα στην Άρκα Γκντίνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ