ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ο Ολιβέιρα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ο Ολιβέιρα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Πορτογάλος φορ

Μπορεί η ΑΕΚ να απέκτησε τον Σέρχιο Αραούχο και να γέμισε με ποιότητα την επιθετική της γραμμή, όμως το βαρύ χαρτί της επίθεσης των Κιτρινόμαυρων παραμένει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος έχει αποδείξει πως είναι ένας φορ πολύ υψηλού επιπέδου γι’ αυτό άλλωστε και τράβηξε το ενδιαφέρον της Γουλβς από την Πρέμιερ Λιγκ.

Το τελευταίο διάστημα η Ένωση έμαθε να ζει χωρίς το βαρύ πυροβολικό της, μιας και ο Πορτογάλος στράικερ είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Ολιβέιρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και ακολουθεί το τελευταίο διάστημα πρόγραμμα θεραπείας.

Ο εν λόγω τραυματισμός είναι ιδιαίτερα ύπουλος γι’ αυτό και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο. Η θεραπεία που ακολουθεί ο Ολιβέιρα έχει αποδώσει με τον φορ της ΑΕΚ να ανεβάζει συνεχώς στροφές. Μάλιστα σήμερα παρά το ρεπό της ομάδας βρέθηκε στα Σπάτα και προπονήθηκε (όπως και οι υπόλοιποι τραυματίες), πατώντας όλο και καλύτερα.

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Ολιβέιρα στο κανονικό πρόγραμμα και στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα είναι πλέον πολύ κοντά. Ίσως και την επόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος δεν… κρατιέται να αγωνιστεί ξανά, δουλεύει σκληρά και οι καρποί του έχουν αποδώσει. Ο Ολιβέιρα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, δημιουργώντας μαζί με τους Αραούχο, Λιβάγια μια επιθετική τριπλέτα «θανάτου». Που όμοιά της δεν είχε ξανά η ΑΕΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Εκείνο που μένει να φανεί είναι το πώς θα διαχειριστεί αυτούς τους τρεις πολύ ποιοτικούς επιθετικούς ο Καρέρα και αν θα βρει τους τρόπους να τους χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα. Ζήτημα που σίγουρα προκαλεί πονοκέφαλο στον Ιταλό τεχνικό, εννοείται ευχάριστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ