Παναθηναϊκός : Σημαντικό ταξίδι Διαμαντόπουλου

Παναθηναϊκός : Σημαντικό ταξίδι Διαμαντόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να διευθετήσει αρκετά θέματα των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και εντός των επόμενων ημερών χρειάζεται να κλείσει αρκετές υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δυναμώσει το ρόστερ του ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα ο ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό να αναχωρήσει εντός της εβδομάδος για την Ευρώπη, με σκοπό να κλείσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις. Παράλληλα θα προσπαθήσει να κλείσει έναν επιθετικό με δανεισμό, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα και στη συνέχεια ανάλογα και τις ανάγκες του Μαρίνου Ουζουνίδη ίσως κινηθεί για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

Το κύριο μέλημα του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στο συγκεκριμένο ταξίδι θα είναι οι διακανονισμοί στις υποθέσεις του Πολ Εμποκού και του Μάρκους Μπέργκ. Ο νυν τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα συνομιλήσει με τις Κίεβο και Αμβούργο, για να τα βρουν στα θέματα των δύο ποδοσφαιριστών και να μην προκαλέσουν κι άλλα προβλήματα στους πράσινους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο υποθέσεις έχουν πάει ήδη στη FIFA. Η Κίεβο ζητάει χρήματα από τον δανεισμό του Εμποκού, ενώ το Αμβούργο θέλει ποσοστό από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ