Δίκη των «28»: Συνεχίζονται τα «μου είπαν…» χωρίς στοιχεία και αποδείξεις

Δίκη των «28»: Συνεχίζονται τα «μου είπαν…» χωρίς στοιχεία και αποδείξεις

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Πέτρος Κωνσταντινέας κατέθεσαν για την Δίκη των «28» συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους μάρτυρες, χωρίς να έχουν αποδείξεις, επιβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό εις βάρος όλων όσων κατηγορούσαν.

Η δίκη των «28» του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίστηκε σήμερα και μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Χρήστο Σάββα (εκ των βασικών μαρτύρων), τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Αλαφούζο και τους Τάκη Φύσσα, Κύρο Βασσάρα σειρά πήραν οι Βασίλης Γκαγκάτσης και Πέτρος Κωνσταντινέας.

Οι δυο μάρτυρες λοιπόν κατέθεσαν στο δικαστήριο για την υπόθεση και συνέχισαν στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους μάρτυρες επιβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει το παραμικρό εις βάρος όλων όσων κατηγορούνται.

Τα «μου είπαν ότι τους είπαν» συνεχίστηκαν για μια ακόμη μέρα, με τον άλλοτε πρόεδρο της ΕΠΟ και πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Λίγκας, Βασίλη Γκαγκάτση να αναφέρεται στους διαιτητές της σημερινής εποχής και το VAR στις μέρες.

Αντίθετα ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, που υπήρξε και διεθνής διαιτητής συνέχισε τα «μου είπαν…» όπως συνέβη και με προηγούμενες μαρτυρίες, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν αποδείξεις και στοιχεία εις βάρος όσων κατηγορούνται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαγκάτσης:

Για τους πίνακες διαιτησίας: «Δεν έχω ιδία γνώση. Ήταν από μαρτυρίες άλλων. Όποιον έχω αναφέρει δεν έχω ιδία γνώση. Δεν είχα ασχοληθεί δηλαδή διοικητικά. Ότι ξέρω από τους πίνακες τα ξέρω από τον κ. Σάββα. Ήταν μία περίοδος προεκλογικού αγώνα. Αυτά συνηθίζονται. Εμένα με κάλεσε ο κ. εισαγγελέας και του είπα το τι γνωρίζω. Όπως γίνονται και στις βουλευτικές εκλογές γίνεται εδώ. Οι Ενώσεις για λόγους περισσότερο πρεστίζ θέλουν να έχουν διαιτητές στην μεγάλη κατηγορία. Είναι φαινόμενο που γίνεται και συνεχίζει να γίνεται. Θεωρώ ότι οι διαιτητές είναι τα θύματα. Βάσει κανονισμού η ΚΕΔ απαρτίζεται από τρία μέλη. Μετά άλλαξε αυτό. Το 2006 έγινε η Σούπερ Λιγκ. Οι παράγοντες της Α’ κατηγορίας μου ζήτησαν ως πρόεδρο της ΕΠΟ να βάλουν εκπρόσωπό τους στην διαιτησία. Εγώ τους είπα να πάρουν όλη την διαιτησία αλλά δεν το θέλησαν. Ζητήθηκε να μπει ο κ. Μπίκας για να παρατηρεί τους διαιτητές. Μετά έγινε πενταμελής επιτροπή και μπήκε ο κ. Μπίκας και ένας ακόμα, που ασχολιόταν με τα ερασιτεχνικά. Έγινε πενταμελής επιτροπή όμως μετά από λίγους μήνες η Λίγκα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τον Μπίκα και μετά ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς. Για τους παράγοντες των ομάδων ποτέ δεν φταίνε εκείνοι».

Για τους ξένους διαιτητές: «Τώρα ήρθαν ξένοι διαιτητές. Ξένοι και στην ΚΕΔ. Τώρα με το VAR θα γίνουμε η πρώτη χώρα που θα απαξιώσει διεθνώς το σύστημα. Για τους παράγοντες ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι».

Για τις ΕΠΣ: «Μπορεί να του τάζει. Εγώ δεν το έκανα. Για λόγους πρεστίζ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας να λέει πως έχει διαιτητή στην Α’ κατηγορία. Δεν ασχολιόμουν ποτέ. Η Κόρινθος δεν με ψήφισε ποτέ και όμως ο κ. Δούρος ήταν διεθνής. Τον κ. Παλάσκα είχα πει. Ο κ. Καρράς είχε κάνει δήλωση στον Τύπο. Δεν έχω να συνεισφέρω πάνω στην αλλαγή της θέσης του κ. Καρρά. Εγώ δεν ήξερα τα ιδιαίτερά τους θέματα. Προσωπικά δεν καθόμουν να κοιτάξω ποιοι ορίζονται. Δεν με ενδιέφερε. Ήταν από μαρτυρίες ανθρώπων. Δεν είναι προσωπικό. Ούτε καν ενδείξεις έχω».

Για τους 4 μεγάλους: «Επαγωγικά θα έλεγε κανείς πως οι 4 μεγάλοι δεν μπορούν να μιλούν για διαιτησίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί έχουν τα περισσότερα υπέρ τους σφυρίγματα. Και όμως διαμαρτυρόνται. Για άλλα θέματα προσήλθα στον εισαγγελέα. Ως δικηγόρος είχα κατέβει στη Ρόδο και μου καταγγέλθηκαν γεγονότα που δεν αφορούν στο κατηγορητήριο».

Για τα λεφτά της ΕΠΟ στις ΕΠΣ: «Ναι προβλέπεται η ΕΠΟ να χρηματοδοτεί την ΕΠΣ. Από το 2004 και μετά το κράτος έπαψε να χρηματοδοτεί. Τα λεφτά είναι από την Εθνική, από ποσοστά μεταγραφών, από ΦΙΦΑ / ΟΥΕΦΑ και το μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Χρηματοδοτεί τις ΕΠΣ για να λειτουργούν. Δεν θυμάμαι για τι ήταν αυτό το ποσό. Δεν θυμάμαι καν την κατάθεση. Θυμάμαι την πρώτη. Δεν θυμάμαι την 2η. Το να δώσει κάποιος χρήματα στην ΕΠΣ δεν σημαίνει ότι παρανομεί. Δεν θυμάμαι την κατάθεσή μου. Δεν είναι απαραίτητα παράλογο. Του που πάνε τα λεφτά είναι δικό τους θέμα. Εκτίμηση κάνω. Εάν το έχω πει είναι εκτίμηση. Κανένας δεν κατεβαίνει για να χάσει. Εγώ δεν μπορούσα να πω να δοθούν ή να μην δοθούν χρήματα. Δεν θυμάμαι να το είπα. Δεν είχα στο μυαλό μου παρά μόνο να κατέβω ως υποψήφιος. Δεν το είπα αυτό και δεν θα μπορούσα ποτέ. Εάν το είπε ο κ. Μώραλης για να αποτρέψει τον κ. Μαρινάκη για να στήριξει μία πλευρά ή άλλη. Λεπτομέρειες περί δοσοληψίας δεν τις είπα. Ήμασταν φίλοι τότε με τον κ. Μώραλη. Δεν θυμάμαι να το είπα. Δεν είχα δώσει ποτέ λεφτά για να εκλεγώ. Ποτέ. Ούτε σε Ενώσεις ούτε πουθενά. Εγώ κατέβηκα τρεις φορές και πήρα συντριπιτική πλειοψηφία Ενώσεων χωρίς να δώσω. Εάν ο κ. Μώραλης θέλοντας να στηρίξει εμένα είπε κάτι στον κ. Μαρινάκη είναι δικό του θέμα».

Για τις εκλογές του 2012 και το γιατί επεδίωξε ο κ. Μώραλης να τον πείσει να μην κατέβει στις εκλογές: «Σε όλες τις εκλογές υπάρχει ενδιαφέρον από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Ο κ. Μώραλης εάν δεν κάνω λάθος ήταν πρόεδρος ή αντιπρόεδρος στην Σούπερ Λιγκ. Όχι παραμένουμε φίλοι. Όχι ο κ. Μώραλης δεν μου συνέστησε να μην κατέβω. Εγώ είχα πει ότι εάν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου δεν θα κάνω πίσω με τίποτα. Εάν δηλώσω υποψηφιότητα δεν θα κάνω πίσω. Έτσι συνέβη. Ο κ. Μώραλης πίστευε σε μένα. Στήριζε την υποψηφιότητά μου. Όμως επειδή ήταν εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μπορεί η ιδιοκτησία της ομάδας του να πίστευε κάτι άλλο. Ότι μπορεί να μην ήμουν κατάλληλος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο».

Για το εάν είχε εμπλοκή εναντίον του ο κ. Μαρινάκης για να μην βγει ή για το Δ.Σ. της ΕΠΟ:
«Όχι δεν έχω. Δεν έχω κάτι τέτοιο. Για την μεταχείριση των ΕΠΣ επί Σαρρή: Απ’ ότι μου είπαν οι κ.κ. Χατζηαποστόλου, Τζώρτζογλου και Παλάσκας ότι δεν είχαν ισότιμη μεταχείριση. Δεν ξέρω εάν άλλαξαν μετά. Ότι δεν έπαιζαν οι διαιτητές τους στα εθνικά πρωταθλήμα».

Για τις καταγγελίες για μεταγραφές διαιτητών σε άλλες ΕΠΣ για να ορίζονται:
«Όπως μου κατήγγειλε ο κ. Παλάσκας επτά διαιτητές και παρατηρητές είχαν ζητήσει μεταγραφή σε άλλες ΕΠΣ επειδή δεν ορίζονταν. Ο κανονισμός λέει πως χωρίς την σύμφωνη γνώμη των δύο Ενώσεων δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή αλλού κάποιος. Δύο χρόνια τώρα ο κ. Κουκουλάκης θέλει να φύγει από την ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Τζώρτζογλου δεν τον αφήνει. Εάν ο κ. Παλάσκας τα αναίρεσε μετά. Από ιδία γνώση όχι. Ήταν συμπέρασμα. Ήταν μαρτυρίες άλλων. Δεν θα μπορούσα να είμαι πρόεδρος στην ΚΕΔ. Δεν έχω ασχοληθεί. Δεν είναι το αντικείμενό μου. Δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα. Στην Λίγκα ως πρόεδρος της ΕΠΟ τους είπα να πάρουν την διαιτησία και θα τα έβρισκα εγώ με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Από το 2004 έως το 2008 εμείς με ειδική άδεια ανακοινώναμε και ποινές και βαθμολογίες. Εγώ στα τέλη του 2006 είχα ζητήσει από την Λίγκα να πάρει την διαιτησία».

Για το εάν έγινε κάτι το μεμπτό σε επίπεδο εκλογών ΕΠΟ ή κάτι σε βάρος του και σε σχέση με τον Σαρρή:
«Έγιναν πολλά. Συγκεντρώσεις Ενώσεων έγιναν. Όχι δεν επιχειρήθηκε κάτι σε βάρος μου. Εγώ έκανα την καταγγελία και την ένστασή μου για σημαδεμένα ψηφοδέλτια σε ΕΠΣ. Δεν το συνέχισα. Εγώ θα τα είχα καταγγείλει εάν είχαν γίνει. Προσωπικά ότι είχα πει τα είπα».

Για μπάλες σε Ενώσεις:
«Αυτά συμβαίνουν σε προεκλογική περίοδο. Για να ψηφίσουν τον κ. Σαρρή. Εγώ δεν ασχολήθηκα με τέτοιες διαδικασίες. Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Κόρινθος δεν με ψήφισαν ποτέ αλλά δεν πήγα σε διαδικασία αντεκδίκησης».

Για τον κ. Σαρρή:
«Ο κ. Σαρρής υποστηριζόταν από ένα γκρουπ Ενώσεων. Τεράστιο. Κάποιοι είχαν προβλέψει το αποτέλεσμα. Εγώ πάσχιζα να πάρω μία συγκεκριμένη Ένωση. Αυτό εννοούσα».

Για την συνάντηση στο Χίλτον:
«Έγινε μία συνάντηση στο Χίλτον. Έγινε μία συζήτηση για την περίοδο Πιλάβιου. Εμένα δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Εάν υπήρχε υπόνοια δεν θα γινόταν στο Χίλτον. Δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον κ. Πιλάβιο. Όσοι ήταν εκεί και τα μέλη του Δ.Σ.. Γιατί δεν ασχολιόταν όπως περίμεναν. Εγώ κάθε μέρα έβλεπα όλα τα εισερχόμενα στην ΕΠΟ. Κάθε μέρα 5 έως 7 κάτι που δεν έκανε ο κ. Πιλάβιος. Εγώ δεν είχα καν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκλογές. Εγώ το εκδήλωσα το ενδιαφέρον 9 μήνες μετά».

Για τις καταγγελίες του και την κατάθεσή του στον Κορέα:
«Εγώ είπα αυτά που είδα στο διαδίκτυο. Συμφωνώ. Τα έλεγε ο κ. Παλάσκας. Δυστυχώς. Το έγραψε το διαδίκτυο για τον κ. Παλάσκα. Το είπε ο κ. Παλάσκας. Τι να τσεκάρω; Εάν παίζουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές; Όχι ομολογώ δεν το έκανα. Εάν δεν μου τα λέγανε δεν θα πήγαινα. Δεν πήγα να καταθέσω ψέμματα. Δεν είχα λόγο να τα ελέγξω. Δεν μπορώ να ξέρω το τι έχουν αναιρέσει. Όταν με κάλεσε ο κ. Κορέας πήγα και τα είπα. Να ελέγξω μετά την ανακοίνωση του Καρρά; Τι να ελέγξω; Που να τα ξέρω».

Για το εάν υπάρχει ωραιοποίηση στις εκλογές της ΕΠΟ και την στήριξη των ΕΠΣ αλλά και τα κριτήρια στους πίνακες διαιτησίας:
«Επεμβαίνουν και τα κόμματα σε αυτήν την διαδικασία. Όχι δεν είναι παράλογο. Όχι η επιλογή των προέδρων. Η τοποθέτηση διαιτητών είναι για λόγους πρεστίζ. Τα σωματεία των ΕΠΣ βγάζουν τους προέδρους. Τα σωματεία βγάζουν το Δ.Σ. της Ένωσης. Μετά η τοπική Επιτροπή Διαιτησίας εισηγείται στο Δ.Σ. της ΕΠΣ και από εκεί στην ΚΕΔ / ΕΠΟ ποιοι διαιτητές πρέπει να προαχθούν. Μετά το αποφασίζει η ΕΠΣ. Ναι στο 2012-2013 ναι τους θυμάμαι. Κάποιοι ήταν και επί θητείας μου και πιο παλιά. Όχι δεν έχω πω κάτι για κάποιον διαιτητή. Σας είπα κ. πρόεδρε οι παράγοντες όταν χάνουν ένα παιχνίδι φταίνε οι διαιτητές και ο αντίπαλος. Όλοι οι παράγοντες των σωματείων παγκοσμίως κοιτάνε ποιος διαιτητής παίζει. Έφτασε η ΟΥΕΦΑ να μην ανακοινώνει διαιτητές στο Τσάμπιονς Λιγκ και να στέλνει φαξ τελευταία στιγμή. Όλοι οι παράγοντες θέλουν να το ξέρουν αυτό. Σε ότι με αφορά ο κ. Αλαφούζος διαμαρτυρόταν. Είπε για το άτομό μου. Το 2012 μπήκε ο κ. Αλαφούζος. Εγώ έφυγα το 2008. Τι σχέση έχω;»

Για άλλες συγκεντρώσεις εκτός από Χίλτον και ζητήματα διαιτησίας:
«Ναι έγιναν και άλλες. Έκανα και εγώ στην Θεσσαλονίκη και στο Λουτράκι. Ήταν επιλογή των μελών του Δ.Σ. ο κ. Σαρρής. Όχι δεν μπορώ να θυμηθώ. Δεν μπορώ να θυμηθώ την κουβέντα με τον κ. Μπριάκο. Εγώ αναφέρθηκα στον κ. Καρρά μόνο στην δήλωση που είχε κάνει. Όχι δεν γνωρίζω τι κατέθεσε. Για τον κ. Κωστούλα και γενικά τα σχόλια παραγόντων για διαιτησία: Έκανε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναιτωλικός ότι σφυρίχθηκε φάουλ υπέρ του Βόλου και όχι πλάγιο και εξαιτίας αυτού προήλθε το γκολ του Βόλου. Εδώ εξ’ αντανακλάσεως έχουμε σχόλια και στο 96ο λεπτό».

Για τον κ. Μώραλη:
«Είμαστε φίλοι και ήμασταν φίλοι. Δεν υπήρχαν άλλοι παράγοντες του Ολυμπιακού. Δεν είχα πίεση. Τον κ. Χατζή; Ποιος είναι; Παρατηρητής της Καρδίτσας. Δεν τα ξέρω αυτά τα ιδιαίτερα».

Για περιστατικά για εκλογές:
«Το μόνο που υπέπεσε στην αντίληψή μου ήταν σημαδεμένα ψηφοδέλτια. Όταν μου τα είπαν τότε πήγα και τα είπα. Δεν τα έλεγξα. Ούτε τα έχω ελέγξει. Δεν γνωρίζω. Εμένα αυτά μου είπαν. Αυτά είπα. Εάν έλεγαν ψέμματα ή υπερβολές είναι θέμα που πρέπει να ερωτηθούν οι ίδιοι. Όχι. Ούτε τσέκαρα ούτε ξέρω εάν ήταν αληθή. Στο ξενοδοχείο Χάγιατ στην Θεσσαλονίκη έκανα και άλλη στο Λουτράκι. Κάλεσα τις Ενώσεις που πίστευα ότι θα με στηρίξουν. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το κομμάτι της διαιτησίας. Ούτε ο κ. Σταθόπουλος που ήταν συνεργάτης μου. Όχι δεν ασχολήθηκε ποτέ και δεν ζήτησε κάτι».

Για τον κ. Προύντζο:
«Δεν ήταν καν στην επιτροπή διαιτησίας. Από τότε που ανέλαβε στην ΕΠΟ δεν είχε καμία εμπλοκή. Για τα πρακτικά στους πίνακες διαιτησίας: Μόνο εάν αποφάσιζε την τιμωρία διαιτητών η ΚΕΔ. Το έκανε υπό τον φόβο μήπως προσφύγουν σε άλλο όργανο. Ναι γινόταν ουσιαστική συζήτηση στην ΕΠΟ για τους πίνακες. Γινόταν 2 με 3 ημέρες. Οι διαιτητές κυρία πρόεδρε τιμωρούνται όταν παίζουν και δεν παίζουν καλά. Δεν ξέρω εάν κρατήθηκαν. Το πρακτικό είναι η αξιολόγηση. Αυτή την πρακτική είχαμε και αυτή ακολουθείται νομίζω και σήμερα. Γινόταν συνεχώς συζήτηση για τους πίνακες. Το τελευταίο δίμηνο άρχιζε νέα κουβέντα. Ποιοι είναι ικανοί και ποιες είναι οι βαθμολογίες τους. Η πρακτική ήταν μόνο με τον πίνακα. Εάν ήθελε ένα μέλος να καταχωρήση την αντίδρασή του το έκανε. Ζητούσε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ / ΕΠΟ να το κάνει».

Για τους κ.κ. Γραμμένο και Κουλούρη:
Ναι ήταν υποψήφιοι στον συνδυασμό μου».

Για τον κ. Αμπάρκιολη:
«Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά. Τον ξέρω ως διαιτητή. Στην Ευρώπη στις μεγάλες χώρες έχουν αποδεχθεί πως το λάθος του διαιτητή είναι μέρος του παιχνιδιού, όπως κάνουν λάθη και οι παίκτες. Βεβαίως εσχάτως η ΦΙΦΑ έβαλε τεχνολογία θεωρώντας πως πρέπει να μειώσει τα λάθη. Έχουμε διαμαρτυρίες συνεχόμενες και για το VAR παρότι ανακοινώθηκε πως διορθώθηκαν 50 αποφάσεις»

Αναλυτικά όσα κατέθεσε ο Πέτρος Κωνσταντινέας:

Το εάν δέχθηκε πιέσεις: «Στις χαμηλότερες κατηγορίες θυμάμαι αποσπασματικά γεγονότα. Ο γνωστός του γνωστού. Το ένα ήταν στη Β’ Εθνική και ενημερώθηκε ο αρχιδιαιτητής κ. Ψυχομάνης. Το 2007. Το ντέρμπι του ΑΟ Μάνης με τον Ιωνικό με Πηρούνια και Κανελλάκη. Με είχε ενοχλήσει ο κ. Κανελλάκης και αμφισβητούσε το πρόσωπό μου. Το άλλο στην Σούπερ Λιγκ. Με πήρε διαιτητής εντελώς φιλικά για ένα ματς που ήταν για υποβιβασμό. Τότε ενημέρωσε τον πρόεδρο. Το ματς ήταν το ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό. Ήταν ένα ντέρμπι και φοβόντουσαν τον διαιτητή. Δεν δείχνανε εμπιστοσύνη. Όχι δεν ορίστηκα στο ματς. Όχι μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Το είπα στον κ. Σταθόπουλο και ορίστηκε ο κ. Τσινιάρης».

Για το Ξάνθη – Ολυμπιακός: «Την Παρασκευή με πήρε ο κ. Κουρίδης για να πάρει κάποια παξιμάδια. Μου είπε ο κ. Σταθόπουλος ότι ήταν πολύ καλός συνεργάτης. Μπήκε μέσα στο μαγαζί μου και το κοίταζε. Τους φαινόταν παράξενο που είχε αρτοποιείο. Στα σεμινάρια δεν ήμουν τυποποιημένος διαιτητής. Μου είπε ότι δεν ξέρει ο κ. Σταθόπουλος ότι έχω έρθει. Τα παξιμάδια του τα έκανα δώρο. Είμαστε όρθιοι έξω από το μαγαζί μου. Δεν μας ακούει κανείς άλλος. ‘Πρόσεχε το παιχνίδι επάνω’, μου είπε. Στις αρχές που ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης και έφυγε ο κ. Πατέρας είχε βγει το παρατσούκλι ο κοντός Σισέ. Είχε βγει ένα μεταβατικό στάδιο. Υπήρχε πρόβλημα με τις σχέσεις των κ.κ. Σταθόπουλου – Μαρινάκη. Για το παιχνίδι αυτό ότι πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός. Μου είπε ‘κοίταξε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός. Επίσης ότι ο αρχιδιαιτητής που ήταν ο κ. Βασσάρας θα φύγει’. Ο κ. Βασσάρας δεν με είχε σε μεγάλη εκτίμηση εμένα. Παραξενεύτηκα. Με παραξένεψε ότι μου είπε ότι δεν το είπε ο πρόεδρος. Εννοείται πως το θεώρησα παρέμβαση στο έργο μου. Έδωσα μεγάλη σημασία. Ναι σκοπός του θεωρώ ήταν να με επηρεάσει και να επηρεάσει τον αγώνα. Εμένα προσωπικά ότι και να μου πούνε. Εννοούσε την ομάδα του Ολυμπιακού. Μου είπε να προσέχω και εγώ.»

Εάν ενεργούσε από μόνος του… «Εγώ είπα ότι δεν ‘γίνονται αυτά τα πράγματα κύριέ μου’. Μετά πήγα στο στάδιο να προπονηθώ. Εκεί είδα τον γαμπρό του κ. Σταθόπουλου και με ρώτησε. Εκεί άρχισα να ταράζομαι. Κράτησα πισινή για όσα άκουσα. Με είχε καλέσει ο πρόεδρος να πάμε σε μία πίτα. Του είπα δεν έρχομαι και ότι έχω ταξίδι. Όταν του είπα ότι κατέβηκε ο Κουρίδης μου είπε ότι δεν το ξέρει. Παραξενεύτηκε. Μου λέει ότι είναι πολύ σοβαρό που κατέβηκε και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Ήταν η εναλλαγή στο ποιος θα είχε τα ηνία του ποδοσφαίρου μετά την κόντρα Μαρινάκη – Πατέρα. Εγώ είπα ότι θα παίξω αυτό που θα δω στο παιχνίδι. Μου είπε ο Σταθόπουλος να προσέξω. ‘Πέτρο πρόσεξε’, μου λέει. Ο πρόεδρός μου κ. Σταθόπουλος μου είπε για τον παρατηρητή Καλαθενό και ότι είναι κανονισμένα όλα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έρχεται ο παραρητητής. Μου λέει Πέτρο μία φάση είχες μόνο. Πολύ καλή διαιτησία ότι είχα στο ματς. Ότι θα έβλεπε στο βίντεο εκείνη την φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ