Αγιούμπ: «Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός, να συνηθίσω το παιχνίδι των συμπαικτών μου»

Αγιούμπ: «Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός, να συνηθίσω το παιχνίδι των συμπαικτών μου»

Ο Γιασίν Αγιούμπ μίλησε για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό των «πράσινων» από τη συνέχεια της διοργάνωσης, σχολιάζοντας και την προσαρμογή του στην ομάδα.

Ο Ασίν Αγιούμπ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, έκανε το ντεμπούτο του στο χτεσινό παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μίλησε στο «trifilara.gr» για τα στοιχεία που έλειψαν φέρνοντας τον αποκλεισμό.

Επίσης Μαροκινός χαφ αναφέρθηκε στα επίπεδα προσαρμογής του στην ομάδα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δουλέψουν σκληρά για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά οι όσα δήλωσε:

Για το ντεμπούτο του: «Αισθάνθηκα καλά. Το λυπηρό είναι ότι δεν κερδίσαμε και αποκλειστήκαμε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Τους δώσαμε πολύ εύκολα τη δυνατότητα να σκοράρουν και μετά το γκολ έπρεπε να βάλουμε τέσσερα τέρματα για να περάσουμε, κάτι που ήταν δύσκολο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό, όμως στο τέλος είναι λυπηρό που δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Αν είχαμε σκοράρει το πρώτο γκολ, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πλέον πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα της Κυριακής».

Για το αν χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο που επιθυμεί: «Ασφαλώς και πρέπει να μάθω το παιχνίδι των συμπαικτών μου, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα. Όμως αισθάνθηκα καλά. Είχε περάσει μεγάλο διάστημα από το τελευταίο μου παιχνίδι, όμως νομίζω ότι ήταν θετικό το γεγονός ότι αγωνίστηκα και ότι αισθάνθηκα καλά στο γήπεδο. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να συνηθίσω το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Μόνο αυτό».

Για την ψυχολογική κατάσταση του ίδιου και των συμπαικτών του μετά τον αποκλεισμό: «Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, όμως η ομάδα προσπάθησε. Πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμα και αν αισθανόμαστε στεναχωρημένοι. Θα δουλέψουμε σκληρά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ