Μπακάκης: «Μπορούν να παίξουν μαζί Ολιβέιρα – Αραούχο – Λιβάγια, αρκεί να βοηθούν αμυντικά»

Μπακάκης: «Μπορούν να παίξουν μαζί Ολιβέιρα – Αραούχο – Λιβάγια, αρκεί να βοηθούν αμυντικά»

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, τόνισε ότι Λιβάγια, Αραούχο και Ολιβέιρα θα μπορούσαν να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση, αλλά θα έπρεπε να βοηθούν και αμυντικά.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague (16/01, 19:30) και ο αμυντικός της Ένωσης, Μιχάλης Μπακάκης, μίλησε για το συγκεκριμένο ματς.

Παράλληλα, ο 28χρονος αμυντικός μίλησε για τον Μάσιμο Καρέρα, αλλά και τον  Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης:

«Η ομάδα μας είναι πολύ ανεβασμένη! Δουλεύουμε αρκετό καιρό πλέον με τον νέο προπονητή κι ο καθένας μας όσο περνούν οι μέρες γίνεται και καλύτερος. Καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς στον αγωνιστικό χώρο και δουλεύουμε πάνω σε κάποια τρεξίματα που αυτό για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θέλει κάποια βάση.

Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε στο 100%, παίζουμε με πάθος, με δύναμη, έχουμε στο μυαλό μας να μην δεχθούμε γκολ, να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας έτσι ώστε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο στο γήπεδο και σιγά – σιγά βγαίνει αυτό! Τώρα πλέον η ομάδα πιέζει παίζοντας ο καθένας με περισσότερο πάθος κι αυτό είναι αλήθεια πως μας έλειψε φέτος. Έχουμε βελτιωθεί αισθητά σε αυτό το κομμάτι.

Ο Καρέρα είναι ένας προπονητής που ξέρει πότε θα φωνάξει στην προπόνηση και πότε θα κάνει χιούμορ. Το σημαντικότερο είναι πως κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων μας καθώς δείχνει να υπολογίζει όλους τους παίκτες στο ρόστερ κι όποιος δουλεύει, σίγουρα θα ανταμειφθεί!

Είναι ορισμένοι παίκτες που εάν τους αφήσει λίγο χώρο θα κάνουν τη ζημιά! Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Αραούχο. Το ξέραμε, τον θέλαμε να επιστρέψει και πλέον πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας ανακούφισε γιατί είχα περάσει 22 μήνες δίχως νίκη της ομάδας μας σε ντέρμπι κι αυτό μας προβλημάτιζε. Τώρα μας δίνει άλλο αέρα γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα ντέρμπι ως το τέλος της σεζόν κι εμείς θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία.

Η ομάδα μας έχει ποιοτικούς επιθετικούς. Βλέποντας τα στοιχεία των Ολιβέϊρα, Αραούχο και Λιβάγια μπορώ να πω ότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στο ίδιο σχήμα αρκεί βέβαια να μετείχαν και στο ανασταλτικό κομμάτι. Η ομάδα μας όμως έχει κι άλλους ποιοτικούς παίκτες όπως τον Μάνταλο, τον Αλμπάνη, τον Κλωναρίδη οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολύ καλά πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του και σαφώς θα έχει καλή ψυχολογία μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και σε όλες τις γραμμές προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα με γρήγορους και καλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ