Κάλεσε σε σύσκεψη ο εισαγγελέας ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κάλεσε σε σύσκεψη ο εισαγγελέας ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους αρμόδιους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε σε σύσκεψη για την Τρίτη (18/2) τις δύο ομάδες ώστε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης κι εκτός από τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας (υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής αλλά και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ενώ εκτός από τον αθλητικό εισαγγελέα θα συμμετάσχει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Σε αυτή τη σύσκεψη αναμένεται να γίνουν συστάσεις προς τις δύο ομάδες ώστε να μην δυναμιτίσουν το κλίμα πριν το παιχνίδι μέσω ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων, καθώς η αντιπαλότητα είναι ήδη πολύ μεγάλη και θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ