Κάλεσε σε σύσκεψη ο εισαγγελέας ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους αρμόδιους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Τούμπα.


Κάλεσε σε σύσκεψη ο εισαγγελέας ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός | to10.gr

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος κάλεσε σε σύσκεψη για την Τρίτη (18/2) τις δύο ομάδες ώστε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης κι εκτός από τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας (υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής αλλά και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ενώ εκτός από τον αθλητικό εισαγγελέα θα συμμετάσχει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Σε αυτή τη σύσκεψη αναμένεται να γίνουν συστάσεις προς τις δύο ομάδες ώστε να μην δυναμιτίσουν το κλίμα πριν το παιχνίδι μέσω ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων, καθώς η αντιπαλότητα είναι ήδη πολύ μεγάλη και θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ