Προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο ο ΠΑΟΚ κατά του πορίσματος της ΕΕΑ

Προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο ο ΠΑΟΚ κατά του πορίσματος της ΕΕΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο κατά του πορίσματος της ΕΕΑ με την εκδίκαση της υπόθεσης να αναμένεται σε διάστημα έξι μηνών μέχρι κι ενός χρόνου από σήμερα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (14:30) προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο κατά του πορίσματος της ΕΕΑ για την υπόθεση πολυιδιοκτισίας με την Ξάνθη.

Εντός των επόμενων ημερών η υπόθεση θα πάρει ημερομηνία εκδίκασης η οποία μπορεί να είναι σε έξι μήνες μέχρι και έναν χρόνο από σήμερα.

Με αυτή την προσφυγή ο ΠΑΟΚ στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου στο οποίο υπάγεται η ΕΕΑ κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να την γνωστοποιήσει στα αρμόδια υπουργεία που υπάγεται η ΕΕΑ.

Έτσι το αίτημα της προσωρινής διαταγής δεν θα μπορούσε να εξεταστεί σήμερα, κάτι που θα συμβεί τη Δευτέρα και με βάση τα δικόγραφα που κατέθεσε θα πάει στον αθλητικό δικαστή και θα ζητήσει μια μικρή αναβολή ώσπου να εκδοθεί η απόφαση στο αίτημα προσωρινής διαταγής η οποία και θα του δοθεί.

Αν δοθεί η προσωρινή διαταγή το θέμα θα συζητηθεί στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η οποία θα γίνει μετά από ένα μήνα.

Ο λόγος που αυτή η ενέργεια έγινε στις 14:30 ήταν γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συζητηθεί σήμερα το αίτημα της προσωρινής διαταγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ