Όταν ο πατέρας βρίζει (δημόσια) τους συμπαίκτες και τον προπονητή του γιου του…

Όταν ο πατέρας βρίζει (δημόσια) τους συμπαίκτες και τον προπονητή του γιου του…

Την ημέρα που ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ για την υπέρτατη μάχη για το Κύπελλο, πατέρας παίκτη των Πράσινων, έχασε τον έλεγχο. Και όσα είπε, προκάλεσαν έντονη ενόχληση...

Ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν είχε καλή εξέλιξη για τους Πράσινους. Η νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0, από τους Θεσσαλονικείς, πέραν του αποκλεισμού, προκάλεσε και στενοχώρια και πικρία, καθώς το Κύπελλο ήταν ο βασικός στόχος της χρονιάς. Με τη διαφορά, βεβαίως, ότι κανείς δεν ξέχασε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα, αλλά και γενικώς τη συμπεριφορά της διαιτησίας.

Στο Τριφύλλι, ωστόσο, έχουν αποφασίσει να μην επηρεαστούν. Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και υπάρχει πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει και θα συνεχίσει την ανοδική πορεία που είχε το τελευταίο διάστημα. Πορεία με την οποία ουσιαστικά «κλείδωσε» εύκολα την παρουσία του στα πλέιφ οφ του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην επιτρέψει σε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας. Και αυτό αφορά ακόμη και όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε συγγενείς ποδοσφαιριστών, που χάνουν τον έλεγχο και κυρίως… χαλάνε το στόμα τους. Μιλώντας άσχημα, δημόσια, τόσο για την ομάδα συνολικά, όσο και για τον προπονητή, αλλά και παίκτες.

Το παράδειγμα πατέρα νεαρού ποδοσφαιριστή, που εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης να παρεκτρέπεται και να μιλάει με άσχημα λόγια για συμπαίκτες του γιου του, είναι από εκείνα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Και για αυτόν τον λόγο το Τριφύλλι είναι πιθανό να λάβει τα μέτρα του. Ο συγκεκριμένος πατέρας, έχει επαναλαμβανόμενα κακή συμπεριφορά και γενικώς «χαλάει» το στόμα του για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του. Δείχνοντας ασέβεια συνολικά στον Παναθηναϊκό. Επειδή θεωρεί ότι ο Δώνης τον… αδικεί!

Κυρίως, όμως, με τη συμπεριφορά του, αδικεί το παιδί του, που αποτελεί έναν από τους πιο εξελίξιμους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, σε μια θέση, μάλιστα, που η Ελλάδα δεν βγάζει παίκτες υψηλού επιπέδου. Με τη συμπεριφορά του γονιού να αντανακλάται και πάνω στο παιδί. Που θέλοντας και μη, εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν (μπορεί να) είναι αποδεκτή σε οποιαδήποτε ομάδα.

Στον τωρινό Παναθηναϊκό, όπου τα αποδυτήριά του είναι ίσως η βασική του δύναμη, τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχουν θέση. Είτε από παίκτες είτε από τους γονείς τους. Πόσο, μάλλον, όταν αυτές γίνονται δημόσια και απρεπέστατα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ